Findance.com
12:10 - 09.04.2024 / maailmalta / Findance
Odottavat vanhemmat kohtaavat oudon esteen - Ystävät jo "varanneet" vauvannimiä
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Turhautunut mies jakaa kokemuksensa siitä, kuinka hänen vaimonsa ystävät ovat "varanneet" tietyt vauvannimet itselleen, estäen heitä käyttämästä niitä.

Vanhemmat joutuvat kohtaamaan monenlaisia haasteita, mutta eräs mies on törmännyt erityisen omituiseen tilanteeseen. Hän ja hänen vaimonsa ovat odottamassa poikalasta ja ovat käyneet läpi monia mahdollisia nimiä lapselleen.

Yllättäen, miehen vaimon ystävät ovat kuitenkin "kieltäneet" heitä käyttämästä tiettyjä nimiä, väittäen, että he ovat varanneet ne mahdollisia tulevia poikalapsiaan varten. Tämä outo vaatimus on herättänyt suurta hämmennystä ja turhautumista tulevissa vanhemmissa, kertoo Mirror.

Hänen mukaansa he olivat löytäneet muutamia poikien nimiä, joista he molemmat pitivät. Kun hänen vaimonsa jakoi nämä nimet ystävilleen Snapchatissa, hän ei odottanut saavansa vastaukseksi viestejä, joissa kerrottiin, että osa nimistä on jo "varattu". Erityisen kummallista tässä on se, että kyseiset ystävät eivät edes ole raskaana.

Eräs kommentoija somessa neuvoi, että paras tapa välttää tällaiset tilanteet on pitää nimi salassa kunnes lapsi on syntynyt. Tämä auttaa välttämään turhia mielipiteitä ja kommentteja muiden ihmisten puolelta.

Toinen käyttäjä huomautti, että vanhempien täytyy oppia sanomaan "ei" jo varhain, asettaakseen rajat niin lapsilleen kuin muillekin ympärillään.