Findance.com
18:10 - 10.04.2024 / maailmalta / Findance
Nainen suuteloi naapurin kanssa - "Poikaystävä yllätti meidät porealtaasta"
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Nainen kertoi päätyneensä intiimiin hetkeen naapurinsa kanssa kotinsa porealtaassa järjestetyssä juhlassa. Vaikka molemmat osapuolet katuvat tapahtunutta, he ovat päättäneet olla kertomatta Joen kihlatulle tapahtuneesta, raportoi brittilehti Mirror.

Nainen avautui somessa, että he olivat vain jutelleet "Joen" kanssa muutaman kerran ennen juhlia. Alkoholin vaikutuksen alaisena he päätyivät porealtaaseen, missä tilanne kehittyi suudelmiksi. Naisen poikaystävä yllätti kuitenkin heidät kesken teon.

"En todellakaan muista mitä tapahtui, paitsi että muistan Joen sanoneen haluavansa seksiä ja yrittävän aloittaa. Sanoin hänelle ei, mutta se ei ollut kunnollinen 'ei', koska ehdotin odottamaan seuraavaan tiistaihin asti, kun poikaystäväni olisi poissa kaupungista", nainen kertoo.

Suhteen korjausliikkeitä

Sekä nainen että Joe ovat päättäneet työstää omia suhteitaan ja pitää tapahtuneen salassa.

Nainen selittää: "Minun ja Joen vaistona on, että hänen kihlatulleen kertominen aiheuttaisi vain tarpeetonta kipua heidän suhteelleen. Emme ole suhteessa emmekä aio olla. Vaikka emme ymmärrä, miksi se tapahtui, tiedämme molemmat, ettei se toistu."

Kommentoijat eri mieltä

Julkaisun kommentoijat kuitenkin ovat suurelta osin sitä mieltä, että Joen kihlatun tulisi tietää, koska suhteet rakentuvat luottamukseen ja rehellisyyteen.

"Suhteet perustuvat rehellisyyteen, kunnioitukseen ja luottamukseen. Et säilytä heidän uutta suhdettaan, vaan jätät sinne likaisen pommin, joka on valmis räjähtämään", yksi kommentoija toteaa.

Toinen lisäsi: "Hän ansaitsee tietää totuuden. Jos poikaystäväsi teki sen, mitä Joe teki, oletan, että haluaisit tietää siitä"

Kolmas kommentoija tuumasi: "Sinun pitää kertoa hänelle. Ei tekosyitä. Kerro hänelle suoraan."

artikkelin avainsanat:
parisuhde pettäminen rakkaus uskottomuus