Findance.com
18:10 - 08.04.2024 / maailmalta / Findance
Nainen löysi murskaavan Facebook-postauksen, joka päätti hänen avioliittonsa
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Eräs nainen on paljastanut, kuinka hän löysi Facebookista sydäntäsärkevän postauksen, joka sai hänet kyseenalaistamaan kymmenen vuotta kestäneen avioliittonsa ja kahden lapsensa isän.

Tämä nainen, joka oli ollut naimisissa miehensä kanssa kymmenen vuotta, teki järkyttävän löydön selatessaan äitiryhmän keskustelua Facebookissa. Hän huomasi toisen naisen profiilikuvan, jossa oli myös hänen oma aviomiehensä. Tutkiessaan lisää hän paljasti kauhistuttavia totuuksia - hänen miehensä oli mennyt naimisiin toisen naisen kanssa ja saanut tämän kanssa lapsen.

Nainen kirjoitti somessa Mirrorin mukaan: "Ilmeisesti he menivät naimisiin siviilimenoin. Mieheni loi toisen profiilin, mutta eri nimellä ja sukunimellä. Luulen, että lapsella on hänen väärä sukunimensä, koska hän julkaisi postauksen, kun meni rekisteröimään lapsen syntymätodistuksen, ja laittoi sinne täyden nimen ylpeänä."

Löydettyään totuuden, vaimo aloitti avioeroprosessin. Aviomies ei vaikuttanut häiriintyvän tästä, vaan alkoi osoittaa vielä pahempia aikeita. Hän kieltäytyi maksamasta elatusapua vedoten toiseen lapseensa ja uhkasi hakea mahdollisimman pientä maksua, vaikka joutuisi irtisanoutumaan työstään.

Somettajat puolustivat kiivaasti naista:

"Kerro vain asianajajallesi, mitä hän sanoi irtisanoutumisestaan välttääkseen elatusmaksut", yksi kommentoija kirjoitti.

Toinen tuki heitä ja kehotti häntä viemään asioita pidemmälle: "Kyllä. Sitä kutsutaan ansaintamahdollisuuksiksi. Ja luulen, että menisin eteenpäin ja nostaisin syytteen häntä vastaan bigamiasta. Kahden naisen naiminen on lainvastaista. Ja ensimmäinen ensimmäinen avioliitto on laillinen avioliitto. Jos hän sen jälkeen menee laillisesti naimisiin naisen kanssa, oikeus käyttää heidän molempien tulojaan elatusmaksujen ja elatusavun maksamiseen."