Findance.com
12:10 - 08.04.2024 / maailmalta / Findance
Anoppi sekaantuu avioliittoon - "En saa maata mieheni kanssa"

Mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

Nainen on avoimesti kertonut somessa, kuinka hänen ylivaltaisesti käyttäytyvä anoppinsa on kieltänyt häntä harrastamasta seksiä aviomiehensä kanssa.

Anoppi muutti asumaan heidän luokseen oman aviomiehensä kuoleman jälkeen. Pariskunta, joka meni naimisiin vuosi sitten, on kamppaillut yksityisyytensä kanssa anopin jatkuvasti sekaantuessa heidän elämäänsä.

"Emme asuneet yhdessä ennen avioliittoamme. Avioliiton jälkeen aloimme asua yhdessä hänen asunnossaan", nainen kirjoittaa Mirrorin mukaan.

Anoppi sekaantuu makuuhuoneen asioihin

"Valitettavasti kaksi kuukautta häidemme jälkeen hänen isänsä kuoli onnettomuudessa. Anoppi, jäätyään yksin, ehdotti, että muuttaisimme asumaan hänen luokseen, mutta se ei ollut mahdollista työmme ja opintojemme vuoksi", hän jatkaa.

Anoppi ei ole koskaan pitänyt naisesta ja uskoo, ettei "yksikään nainen ole tarpeeksi hyvä hänen pojalleen".

Nainen kertoo: "Olemme edelleen häämatkavaiheessa ja seksi on ollut tiheää, mutta anopin muutettua luoksemme tilanne on muuttunut. Hän keskeyttää meidät jatkuvasti, oli aika mikä tahansa."

Anopin uusi syytös

Nyt anoppi on ottanut käyttöön uuden syytöksen väittäen, että nainen varastaisi häneltä.

"Minua ärsyttää todella, että hän syyttää minua arvoesineiden ja rahan katoamisesta hänen huoneestaan juuri sinä päivänä, kun olin yksin kotona. Olen päättänyt, etten enää salli hänen syyttää minua varkaaksi", nainen toteaa.

Muut somettajat ovat kommentoineet yksimielisesti: "Kerro miehellesi, että hänellä on kaksi vaihtoehtoa: olla naimisissa sinun tai äitinsä kanssa."

Uusi suomipop-biisi tarinoi, mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

artikkelin avainsanat:
anoppi avioliitto parisuhde rakkaus