Rafael Henrique / SOPA Images / Shutterstock / AOP
08:10 - 03.04.2024 / viihde / Findance
ASOS-nimen salaisuus paljastuu - Moni on luullut väärin

Asiakkaat ovat pitkään olettaneet, että ASOS viittaa termiin "As Seen On Stars", mutta todellisuus on toinen, raportoi Mirror.

Vuodesta 2000 toiminut ASOS, tunnettu monipuolisista vaatevalikoimistaan ja kauneustuotteistaan, on itse asiassa lyhenne sanoista "As Seen On Screen".

Glasgowlainen muotivaikuttaja Jilly Cross oli yksi monista, jotka olettivat ASOS:n tarkoittavan "As Seen On Stars", viitaten yrityksen tapaan inspiroitua julkkiskulttuurista. ASOS:n alkuaikoina he myivät jäljitelmiä julkkisten televisiossa, elokuvissa ja musiikkivideoissa käyttämistä vaatteista.

Asiakkaiden reaktiot

Monet ASOS:n asiakkaat ovat jakaneet kokemuksiaan ja yllättyneisyyttään sosiaalisessa mediassa.

Eräs käyttäjä ihmetteli, miksi hän oli jäänyt niin jälkeen ajan hermoista, kun taas toinen muisteli aikoja, jolloin ASOS myi tuotteita, kuten "Cameron Diazin tyyliin tehtyjä farkkuja" ja muita julkkisten inspiroimia tuotteita.

Sosiaalisen median keskustelut ovat herättäneet huomiota myös nuoremman sukupolven keskuudessa, jotka eivät olleet tietoisia ASOS:n alkuperäisestä konseptista.

ASOS on vuosien saatossa laajentanut valikoimaansa merkittävästi. Alun perin julkkisten tyylien kopioimiseen keskittyneestä sivustosta on kasvanut laaja-alainen muodin ja kauneuden verkkokauppa.

artikkelin avainsanat:
ASos muoti vaatteet