David Fisher / Shutterstock / AOP
10:10 - 02.04.2024 / elokuvat / Findance
Sam Raimi kiistää työstävänsä Spider-Man 4 -elokuvaa Tobey Maguiren kanssa
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Ohjaaja Sam Raimi on viimeinkin kommentoinut huhuja neljännen Spider-Man-elokuvan työstämisestä Tobey Maguiren kanssa. Raimin ja Maguiren yhteistyö on ollut Marvel-fanien spekulaatioiden kohteena jo jonkin aikaa.

"Hmm, en ole kuullut ainakaan vielä siitä", Raimi sanoi haastattelussa CBR:n kanssa WonderCon-tapahtumassa koskien huhuja. "Luin kyllä huhut, mutta en ole työstämässä sitä".

"Rakastan kaikkia uusia Spider-Man-elokuvia. Pidin kovasti Spider-Man: No Way Home -elokuvasta. Tobey Maguiren näkeminen roolissaan uudelleen oli todella voimakasta."

Raimi ohjasi Spider-Man 2 -elokuvan vuonna 2004 ja Spider-Man 3 -elokuvan vuonna 2007. Hän palasi Marvel-universumiin vuonna 2022 ohjaamalla Doctor Strange in the Multiverse of Madness -elokuvan.

"En ole puhunut Tobeyn kanssa siitä, mutta ehkä Marvel on, tai Columbia Pictures", Raimi jatkoi. "Mutta, työskentelin juuri Marvelin kanssa elokuvassa nimeltä Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Joten, olen hyvissä väleissä heidän kanssaan. Olen varma, että kuulisin siitä, jos se olisi tekeillä. Luulen niin. En tiedä."

Vuoden 2022 haastattelussa Raimi sanoi olevansa avoin ajatukselle ohjata neljäs Spider-Man-elokuva työskennelläkseen uudelleen Maguiren ja Kirsten Dunstin kanssa.

"Olen tajunnut Doctor Strange -elokuvan teon jälkeen, että mikä tahansa on mahdollista, todella mikä tahansa Marvel-universumissa, mitkä tahansa yhteistyöt", Raimi sanoi haastattelussa ComicBookille.

"Rakastan Tobeyta. Rakastan Kirsten Dunstia. Mielestäni kaikki on mahdollista. Minulla ei ole oikeastaan tarinaa tai suunnitelmaa. En tiedä, olisiko Marvel kiinnostunut siitä tällä hetkellä. En tiedä, mitä he ajattelevat siitä. Mutta se kuulostaa kauniilta. Vaikka se ei olisi Spider-Man-elokuva, haluaisin työskennellä Tobeyn kanssa uudestaan eri roolissa."

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!