Findance.com
02:10 - 01.04.2024 / maailmalta / Findance
Äiti teetti vatsan kiristysleikkauksen - Toipuessaan sai selville aviomiehen salasuhteen nuoren opiskelijanaisen kanssa

Nainen oli Mirrorin mukaan juuri toipumassa vatsan kiristysleikkauksesta, jonka hän oli suorittanut raskauden jälkeisen löysän ihon vuoksi.

Toipumisen aikana hän teki järkyttävän löydön – hänen aviomiehensä oli pettänyt häntä viimeiset kolme vuotta.

Nainen kertoi, että vatsaleikkauksen jälkeinen kipu oli valtava, eikä hän kyennyt tekemään juuri mitään itse. Hän oli täysin aviomiehensä varassa, joka auttoi häntä ylös sängystä ja kylpyhuoneeseen.

Neljäntenä toipumispäivänä hän käytti vahingossa aviomiehensä puhelinta, ja löysi sieltä viestejä ja kuvia, jotka paljastivat miehen salasuhteen.

"Avasin hänen puhelimensa ja kaikki muuttui. Hän oli piilottanut kuvia tyttöystävästään. Hän on yliopistossa ja todella kaunis. Tämä sattuu... mieheni pettää minua tytön kanssa, joka on puolet meidän iästämme", nainen suri.

Petos ja loukkaavat viestit murskasivat naisen

Vieläkin syvemmän haavan naiselle aiheutti se, että luki aviomiehensä ja tämän tyttöystävän viestejä, joissa puhuttiin halventavasti hänestä.

Tyttöystävä oli kutsunut häntä rumaksi ja 'vanhaksi rouvaksi'.

"He usein puhuvat minusta. Hän ei ole kovin ystävällinen. Hän on pinnallinen ja kutsui minua rumaksi ja 'tuoksi vanhaksi rouvaksi', ja ilmeisesti ymmärtää, miksi mieheni pettää minua. Hän ajattelee, että mieheni on liian komea minulle", nainen kertoi sydämensä särkyneen.

Nainen myös paljasti, että aviomiehensä aloitti suhteen toisen naisen kanssa sen jälkeen, kun hän menetti seksihalunsa raskauden jälkeen. Vaikka hän ei ollut vielä puhunut miehelleen asiasta, koska oli liian 'haavoittuvainen' leikkauksen jälkeen, hän jakoi tarinansa sosiaalisessa mediassa etsien neuvoja toipumisen aikana.

Monet lukijat olivat kokeneet samankaltaisen tilanteen ja tarjosivat hänelle rakentavaa apua ja neuvoja.

Yksi käyttäjä kommentoi: "Pidin suuni kiinni 3 vuotta, kunnes sain pääkoppani järjestykseen. Sinä pystyt tähän nopeammin."

artikkelin avainsanat:
parisuhde pettäminen rakkaus uskottomuus