Findance.com
02:10 - 31.03.2024 / maailmalta / Findance
Aviomies kertoi pettämisestään radiossa - Tuore vaimo sattui olemaan kuulolla

Vasta naimisiin mennyt nainen jakoi järkyttävän tarinansa, kuinka hän sai selville aviomiehensä uskottomuuden ajellessaan töihin, raportoi brittilehti Mirror.

Hän kertoi, miten hänen aamurutiineihinsa kuuluva suosikkiradiokanavansa tarjosi odottamattoman yllätyksen.

Nainen sattui kuulemaan radiossa, kuinka juontajat pyysivät kuuntelijoita kertomaan elämänsä parhaasta suuseksikokemuksesta. Hänen aviomiehensä osallistui keskusteluun lähettämällä oman tarinansa.

Nainen kertoi somessa: "Ex-aviomieheni ei ajatellut minun kuuntelevan samaa radio-ohjelmaa aamuisin matkalla töihin. Avioliittomme kolmannella viikolla miespuoliset juontajat jakoivat tarinoita parhaasta suuseksistä, jota he olivat koskaan saaneet.

"Hölmö ei edes yrittänyt peittää nimeään, tunnusti juuri menneensä naimisiin ja kuvasi yksityiskohtaisesti elämänsä parasta suihinottoa... sen tapahtuneen hääyönämme edeltävänä iltana, parhaan ystävänsä vaimon toimesta. Juontajat kiittivät häntä tarinan jakamisesta heittäen ilkikurisia solvauksia minua kohtaan ja nauraen sille hyväntahtoisesti."

Nainen kertoi saavuttuaan toimistolle murtautuneensa miehensä sähköpostiin ja tarkistaneensa lähetetyt viestit radiokanavalle lähetetystä sähköpostista.

Hän lisäsi: "Hän oli lähettänyt sähköpostin radio-ohjelmaan edellisenä aamuna, noin 10 minuuttia meidän yhteisen intiimin suihkumme jälkeen ennen töihin lähtöä. Jaoin sähköpostin Facebookissa, tägäten kaikki asiaankuuluvat osapuolet, ja hain avioeroa 24 tunnin sisällä."

Somettajat kommentoivat järkyttyneinä: "En halua vähätellä vakavaa tilannettasi, mutta tarinasi on niin paljon mielenkiintoisempi kuin Dirty John... tarvitset oman elokuvan tästä. Mikä sotku selvitettäväksi!"

Toinen lisäsi: "Mietin, pitääkö hän edelleen tuota suihinottoa elämänsä parhaimpana, ottaen huomioon miten se pilasi koko hänen elämänsä."

Kolmas käyttäjä sanoi: "Olet uskomaton ihminen. Mikä rohkea tarina. Olen pahoillani, että jouduit kokemaan tämän."

Neljäs lisäsi: "Tästä voisi syntyä laatuelokuva."