HBO Max
14:10 - 26.03.2024 / tv-sarjat / Findance
Euphoria viivästyy, HBO Max -sarjasta tehdylle videopelille olisi kysyntää
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

HBO:n suositun teinisarjan, Euphoria, kolmannen kauden kuvaukset ovat viivästyneet.

HBO:n edustaja kertoi Varietylle, että he ja sarjan luoja Sam Levinson ovat sitoutuneita tuottamaan poikkeuksellisen kolmannen kauden. Tässä välissä sarjan kysytty näyttelijäkaarti saa mahdollisuuden keskittyä muihin projekteihin. Käsikirjoitusta kolmannelle kaudelle työstetään vielä. Tämä uutinen tulee sen jälkeen, kun oli liikkunut huhuja kauden kokonaan perumisesta.

Kuvaukset viivästyivät osittain Hollywoodin lakkojen ja Angus Cloudin, joka näytteli Feziä, heinäkuussa 2023 tapahtuneen kuoleman vuoksi. Sarja on nostanut näyttelijänsä – mukaan lukien Zendaya, Jacob Elordi, Sydney Sweeney ja Hunter Schafer – Hollywoodin huipulle, mikä tekee tuotantoaikataulujen yhteensovittamisesta vaikeampaa.

HBO vahvisti marraskuussa 2023, että kolmannen kauden odotetaan alkavan vuonna 2025, mikä tarkoittaa vähintään kolmen vuoden taukoa kausien välillä, sillä kausi 2 esitettiin tammikuussa 2022. Pitkän tauon vuoksi liikkui myös huhuja, että kolmas kausi sijoittuisi viisi vuotta eteenpäin ajassa.

Toinen mielenkiintoinen näkökulma liittyy potentiaaliseen Euphoria<-videopeliin. Fandomin vuoden 2024 Inside Entertainment -tutkimuksen mukaan draama on mahdollisesti "hyödyntämätön" genre peliyhtiöille.

Fandomin edustaja Ali Saraniti totesi, että Euphoria tarjoaa psykologisia elementtejä ja hahmojen välisiä dynamiikkoja, jotka voisivat toimia myös pelimaailmassa.

Tutkimuksesta selviää, että viihde- ja pelialat ovat väistämättä kietoutuneet yhteen ja voisivat hyötyä yhteistyöstä. Euphoria-videopeli voisi siis olla suuri hitti tässä kohderyhmässä, joka vaihtelee viihteen ja pelaamisen välillä.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!