Findance.com
02:10 - 20.03.2024 / maailmalta / Findance
Äidin epäilyttävä käytös - "Pukeutuuko hän liian seksikkäästi mieheni vieraillessa?"

Mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

Nainen on paljastanut epäilevänsä äitinsä aikeita sen jälkeen, kun hän huomasi äitinsä pukeutuvan "seksikkäästi", kun hän uskoi tyttärensä aviomiehen vierailevan hänen luonaan yksin.

Nainen myönsi katsovansa paljon TikTok-videoita, joissa aviomiehet makaavat anoppiensa kanssa, mikä saattaa tehdä hänet vainoharhaiseksi, mutta hän kertoi Mirrorin mukaan uskovansa, että hänen äitinsä on alkanut "salaa flirttailla" miehensä kanssa hänen selkänsä takana.

Kuinka kaikki alkoi

Nainen kertoi: "Kaikki alkoi noin kuukausi sitten, kun äitini soitti suoraan hänelle auttaakseen huonekalujen kokoamisessa, sen sijaan että olisi soittanut minulle. En välittänyt ja olin iloinen, että hän meni auttamaan, mutta se ei jäänytkään siihen."

Hän myönsi, että äitinsä oli alkanut pyytää miestään "satunnaisiin tehtäviin" ja sanoi: "Hän pyytää häntä aina tulemaan mahdollisimman nopeasti. Mieheni on hyvin antelias ja auttavainen, joten hän ei koskaan kieltäydy ja menee aina paikalle ASAP."

Yllättävä kohtaaminen

Nainen kuvaili, miten äitinsä toimet alkoivat ärsyttää häntä, saaden hänet kyseenalaistamaan äitinsä motiivit: "Viime viikolla ärsyynnyin, joten kun mieheni näytti minulle hänen viimeisimmän tekstiviestinsä, menin hänen sijasta paikalle kertomatta äidilleni."

Kun hänen äitinsä avasi oven: "Hänellä oli yllään seksikkäin mekko, jonka olen koskaan nähnyt. En edes tiennyt, että hänellä on tuollaisia vaatteita. Hän yleensä pukeutuu melko vaatimattomasti ja tyylikkäästi", hän kertoi, ennen kuin kertoi äitinsä suuttuneen siitä, että hän oli tullut miehensä sijasta: "Hän suuttui, kun kerroin, ettei hän voinut tulla tänään ja ettei hän ehkä tulekaan takaisin pian."

Epäilykset syvenevät

Tunnustettuaan, ettei hän ole puhunut äitinsä kanssa tämän jälkeen, hän sanoi: "Tiedän, että hän lähettää hänelle edelleen viestejä. Ja vielä pahempaa, hän ei aina näytä minulle viestejä. Minä pelkään yhä enemmän. Pitäisikö minun kohdata hänet tai äitini ensin?"

Useimmat lukijat olivat epäileväisiä äidin motiiveista, yksi somettaja sanoi: "Minä keskustelisin aviomiehesi kanssa siitä, mitä olet huomannut, ja arvioisin hänen reaktiostaan, onko äitisi tehnyt työtä houkutellakseen häntä. Seksikäs mekko on melko epäilyttävä."

Toinen oli samaa mieltä todeten: "Kysyitkö häneltä, miksi hän odotti miestäsi siinä, mitä hänellä oli yllään? Minkälainen suhde aviomiehelläsi ja äidilläsi oli ennen näitä tapahtumia?" kysyi eräs. "Luulen, että hän haluaa häntä."

Uusi suomipop-biisi tarinoi, mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

artikkelin avainsanat:
anoppi parisuhde perhe rakkaus