Findance.com
18:10 - 04.03.2024 / maailmalta / Findance
Nainen kielsi aviomieheltään pääsyn synnytyssaliin - katumus iski myöhemmin

Nainen, joka kielsi mieheltään pääsyn synnytyssaliin ensimmäisen lapsensa syntymän aikana, on nyt järkyttynyt miehensä haluttomuudesta harkita toista lasta.

29-vuotias nainen kertoi Mirrorin mukaan somessa, että hän oli kertonut 31-vuotiaalle aviomiehelleen kahdeksannella kuukaudella, että hän haluaa synnytykseen vain äitinsä ja henkilökunnan.

Hän sanoi, että miehensä vaikutti yllättyneeltä ja loukkaantuneelta, mutta suostui tuolloin ilman vastaväitteitä. Kun synnytys käynnistyi, hänen äitinsä soitti ambulanssin ja seurasi häntä sairaalaan. Mies sai tiedon synnytyksen alkamisesta töissä ollessaan, mutta ei vastannut viestiin eikä ottanut yhteyttä kumpaankaan synnytyksen aikana.

Nainen kertoi, että kun lapsi syntyi muutamaa tuntia myöhemmin, hänen äitinsä ilmoitti miehelle tekstiviestillä. Miehen ainoa vastaus oli "OK", eikä hän tullut vierailulle. Ensimmäisen kerran hän tuli vasta, kun nainen ja vauva pääsivät sairaalasta kotiin. Mies ei edes huomioinut lastaan.

29-vuotias äiti sanoi, että mies on osoittautunut "uskomattomaksi vanhemmaksi", mutta kun hän ehdotti keskustelua toisesta lapsesta, mies ilmaisi vastahakoisuutensa. Kun nainen painosti asiaa, mies totesi, ettei antaisi hänen estää itseään näkemästä toisen lapsen syntymää.

Nainen kertoi miettivänsä, käyttikö 31-vuotias miehensä ensimmäisen lapsen syntymän näkemättä jäämistä tekosyynä olla hankkimatta toista lasta. Hän kysyi muilta käyttäjiltä, oliko oikein miehen käyttää sitä perusteluna olla haluamatta toista lasta.

Muiden kommentoijien mielestä nainen oli täysin väärässä ja hänen toimintansa oli vaarantanut heidän suhteensa.

Eräs kommentoija kirjoitti, että mies ei ole vastaan toisen lapsen hankkimista, vaan vastaan toisen lapsen hankkimista hänen kanssaan.

Toinen moitti naista, sanoen, että jos kerrot miehellesi, että hän tekee sinut niin epämukavaksi, ettet halua häntä lähellesi synnyttäessäsi teidän yhteistä lasta, saatat aiheuttaa korjaamatonta vahinkoa suhteellenne.

artikkelin avainsanat:
Isyys raskaus synnytys äitiys