Findance.com
14:10 - 04.03.2024 / maailmalta / Findance
Nainen valitti ärsyttävästä anopista - Some jyrähti takaisin

Nainen, joka on myöntänyt, ettei voisi olla kotiäiti ilman anoppinsa taloudellista tukea, on jakanut turhautumisensa anoppinsa puuttumiseen kaikkeen, mutta hän ei saanut tukea muilta ihmisiltä tästä asiasta.

Nainen kertoi kamppailustaan anoppinsa puuttumiseen lastensa kasvatukseen. Hän jakoi esimerkin anoppinsa kritiikistä perheen päiväretken jälkeen museoon. Anoppi kommentoi Mirrorin mukaan, että lapset olivat olleet sisätiloissa puoli päivää, ja kysyi, aikoivatko he viedä lapsia myöhemmin puistoon.

Miniä myönsi, että anoppinsa rahoituksellinen tuki mahdollistaa hänen kotiäitiyden. Anoppi on lahjoittanut heille talon, auton, vauvantarvikkeita, kalliita vauvanvaatteita ja kutsuu heidät ylellisille lomille. Nainen kuitenkin vihaa näitä lomia, koska anoppi kommentoi jatkuvasti heidän päätöksiään ja kertoo, miten ne ovat "väärin".

Mumsnetin kommentoijat eivät olleet äidin puolella. Yksi henkilö kommentoi: "Jos joku lahjoittaisi meille talon, kestäisin paljon enemmän kuin tuota."

Toinen sanoi: "Et voi saada kaikkea ja syödä sitä myös. Niin kauan kuin annat hänen maksaa talosta, autosta, vauvantarvikkeista, lomista - ja taloudellisesti mahdollistaa kotiäitiytesi, olet jäänyt riippuvaiseksi ja "ei tarpeeksi aikuiseksi elättääkseen itsensä" -rooliin."

He lisäsivät: "Tee valintasi. Joko jatka kuin aikuiset ja maksa omat menosi ilman tukea äidiltä, jolloin voit sanoa vapaasti, 'Kuule - pidä huoli omista asioistasi. Kasvatamme lapsiamme omalla tavallamme'. Tai jatka kättäsi ojentamalla tuen toivossa, jolloin odota kestäväsi huonoa suhdetta ja sietäväsi hänen määräileviä kommenttejaan."

Yksi kommentoija huomautti myös, että jos hän eroaa, hän on koditon ja miehellä on paremmat mahdollisuudet saada lapset. Hän kehotti naista hankkimaan työpaikan.

Neljäs kommentoija sanoi: "Tämä on hinta, jonka maksat siitä, että sinut ostetaan, vaikka se olisi miehesi, joka otti rahat."

Viides henkilö tiivisti monien kommentit sanoen: "Ellet tule taloudellisesti riippumattomaksi, tämä tulee olemaan elämäsi."

artikkelin avainsanat:
anoppi parisuhde rakkaus äitiys