Findance.com
12:10 - 01.03.2024 / maailmalta / Findance
Anoppi on passiivis-aggressiivinen kiusankappale - "En halua häntä elämäämme"

Nainen on Mirrorin mukaan avautunut siitä, kuinka hänen anoppinsa "lapsellinen'" ja "passiivis-aggressiivinen" käytös on aiheuttanut jatkuvia perheriitoja, joille ei näy loppua.

Hän myöntää, että anoppinsa ei ole koskaan ollut "osallistuva isoäiti" hänen ja miehensä kolmelle 11-15-vuotiaalle lapselle. Hän ei ole pitänyt yhteyttä puhelimitse tai lahjoilla, vaan pyytänyt poikaansa välittämään rakkautensa lapsille.

Vaikka hän myöntää, että lapset olisivat rakastaneet kiinnostunutta ja osallistuvaa isovanhempaa, he ymmärtävät, että tilanne ei ole heidän syynsä. Vuonna 2021 tapahtunut suuri riita, kun äiti kieltäytyi viemästä lapsia anoppinsa luokse koronapandemian aikana, koska hän ja hänen miehensä olivat "rokotevastaisia", on johtanut pitkään välirikkoon.

Nainen kertoo: "Anoppini ja hänen miehensä olivat rokote- ja maskivastaisia, lomailemassa asuntovaunupuistossa, postaten Facebookiin venejuhlista, baareista, karaokestakin."

He päättivät olla vierailematta, koska se oli liian riskialtista heidän pikkutytölleen. Tämän jälkeen anoppi huusi puhelimessa vävylleen itsekkyydestä ja tietämättömyydestä ja lopetti puhelun.

Pariskunta uskoo, että anopin pitäisi olla se, joka pyytää anteeksi, mutta nainen kertoo anopin mieluummin ilmaisevan perheen asioita julkisesti pariskunnan Facebookin yrityssivulla.

Nainen sanoo: "Hän kommentoi yrityksemme sosiaalisen median sivuilla joka muutaman kuukauden välein."

Kommentit sisältävät vihjailua siitä, ettei anoppi ole saanut heidän uutta numeroaan ja kehotuksia ottaa yhteyttä. Kun miehen isäpuoli kuoli, anoppi pyysi toista perheenjäsentä ilmoittamaan asiasta Facebook-postauksella.

Anoppi oli myös lähettänyt nuorimmalle lapselle kirjeen, jossa oli 30 punnan shekki ja viesti: "Tässä on postiosoitteemme ja puhelinnumeronne. Toivomme, että haluatte joskus soittaa tai kirjoittaa meille. Rakastamme teitä paljon." Tytär kuitenkin heitti kortin ja shekin roskiin.

artikkelin avainsanat:
anoppi parisuhde rakkaus