Findance.com
04:10 - 24.02.2024 / maailmalta / Tuija Mehtätalo
Nainen kysyy: "Olenko minä meistä se ääliö, koska pyysin miesystävääni jättämään päiväunensa välistä?"

Kotitöitä on tehtävä ja se on tärkeä osa aikuisuutta. Jotkut tekevät silti kaikkensa, jotta he voisivat välttyä kotitöiltä.

Yksi hyvä esimerkiksi sellaista liittyy erään naisen avautumiseen:

”Olenko minä meistä se ääliö, koska pyysin miesystävääni jättämään päiväunensa välistä?”

Naisella on hyvä syy pyyntöönsä

Nainen kertoo Bored Pandan mukaan, kuinka hänen on tehtävä suurin osa kotitöistä, koska hänen miesystävänsä nukkuu niin paljon. Mies nukkuu naisen mukaan päivisin 4 tunnin päiväunet, vaikka mies nukkuu öisinkin yleensä noin 9 tuntia.

Pariskunta on seurustellut kolmen vuoden ajan, mutta muuttanut yhteen vasta puoli vuotta sitten. Nyt nainen on joutunut pyytämään miesystäväänsä lyhentämään päiväuniaan, jotta mies ehtisi tekemään kotitöitä.

Nainen kertoo tulleensa kiireiseksi sen jälkeen, kun he muuttivat yhteen. Hän tekee kodin ulkopuolella töitä, matkustaa tunnin päivässä ja opiskelee osa-aikaisesti. Hänestä tuntuu, että kotityöt ovat kaksinkertaistuneet yhteen muuttamisen jälkeen.

Nainen ei usko, että on terveellistä nukkua noin paljon vuorokaudessa, mitä hänen miesystävänsä tekee. Mies ei kuitenkaan suostu vähentämään uniaan ja kertoo tarvitsevansa niitä. Miehen mukaan nainen yrittää rajansa vaatimalla häntä nukkumaan vähemmän.

Miehen kannattaisi käydä lääkärissä, koska hän nukkuu liikaa, joka voi tarkoittaa johonkin sairauteen liittyvää oiretta. Ja hänen pitäisi tehdä kotitöitä, jotta hänen naisystävänsä ei joutuisi tekemään niitä liikaa.

artikkelin avainsanat:
parisuhde päiväunet torkut