Findance.com
02:10 - 24.02.2024 / maailmalta / Findance
Miehen uskottomuus raskausaikana herättää raivoa - "En aio lopettaa"

Somessa on puhjennut skandaali, kun mies on tunnustanut julkisesti pettävänsä raskaana olevaa vaimoaan. Miehen mukaan hän on naimisissa ollut neljä vuotta ja hänellä on jo kolmevuotias poika vaimonsa kanssa. Lisäksi toinen lapsi on syntymässä syyskuussa.

Vaikka mies väittää olevansa "hemmetin hyvässä avioliitossa", hän kokee seksuaalisen yhteensopimattomuuden vaimonsa kanssa, joka ei suostu kokeilemaan "hulluja, kokeellisia juttuja". Työkaverin osoitettua romanttista kiinnostusta häntä kohtaan, mies päätti "antaa virran viedä" ja nähdä, mihin se johtaisi.

Mies kertoo Mirrorin mukaan sosiaalisessa mediassa nimettömänä: "Olen tehnyt paljon töitä viimeisen kuuden kuukauden aikana. Aloitin flirttailun erään kolmekymppisen työkaverini kanssa, ja meillä oli yhdessä paljon hauskaa. Hullua seksuaalista jännitettä. Sovimme tapaamisia työajan ulkopuolella, ja niin teimme."

"Elämäni parasta seksiä. Olen ollut yli 40 naisen kanssa, joten vertailukohtia riittää. En edes osaa kuvailla seksiä."

Hän kuvailee työkaveriaan "täydelliseksi naiseksi", koska tämä on noin 157 cm pitkä ja painaa noin 43 kg.

"Meillä on uskomaton kemia. Olemme niin synkassa toistemme kanssa. Ja sitten adrenaliiniryöppy. Se on uskomatonta. Ja hän on myös todella siisti, mahtava nainen. Hän on valmis kaikenlaiseen hulluun, kokeelliseen juttuun, mikä on täysi vastakohta vaimolleni."

"Hän on myös hulluna minuun, mikä tuntuu uskomattomalta. On ollut hetki, kun joku on halunnut vain minun olevan onnellinen ja halunnut miellyttää minua."

Vaikka mies ei ole halukas lopettamaan suhdettaan työkaveriinsa, hän kertoo olevansa ristiriitaisissa tunteissa, varsinkin koska hänen vaimonsa kantaa heidän toista lastaan.

"Tämä on ensimmäinen kerta, kun olen pettänyt vaimoani. Olen niin ristiriitainen tunteideni kanssa", hän sanoi. "Toisaalta, minulla on elämäni parasta seksiä ja uskomaton aikaa. Toisaalta, petän raskaana olevaa vaimoani. Mikä on tavallaan sairasta."

"Harkitsen jättäväni vaimoni ja palaavani takaisin vapaaseen seurustelupeliin. Ehkä asetuin aloilleni liian aikaisin. Minulla on lapsi, jota rakastan kuollakseni. Hän on mahtava ja kuin pieni minä, ja meillä on toinen lapsi tulossa ensi kuussa."

"Luulen, että kaipaisin heitä paljon. Minulla ja vaimollani on myös melko vankka elämä yhdessä. Siitä on raskasta luopua. En ole innokas tunnustamaan, ja riippumatta siitä, mitä teen, en aio tunnustaa."

Kommentoidessaan hänen postaustaan, eräs käyttäjä sanoi: "Voin taata sinulle 100-prosenttisesti, että hän aavistaa jotain, ja hän saa selville, ja hän loukkaantuu paljon enemmän kuin itsekäs mielesi edes käsittää, kun hän tajuaa, ettei hänen miehensä edes rakastanut häntä tarpeeksi keskustellakseen hänen kanssaan. Toivon, että hän pystyy toipumaan siitä."

"Ja sitten sinulla on helvetti maksettavana. Olisi erittäin viihdyttävää nähdä sinun menettävän mukavan perhe-elämäsi, henkilökohtaisesti."

Toinen käyttäjä lisäsi: "Kolmekymppisenä naimisissa olevana naisena, minua tuhoaisi täysin, jos saisin selville tämän miehestäni. Jos hän todella on paras ystäväsi, sinun täytyy lopettaa itsekeskeisyys, pysyä uskollisena suhteen loppuun asti ja säästää hänet totuuden saamiselta.

"Jos haluat pitää hauskaa, sinun pitäisi vain lopettaa avioliitto, mutta älä kerro hänelle pettämisestä. Se olisi minun toiveeni. En voisi kuvitella, että paras ystäväni pettäisi minut tällä tavalla, se jättäisi minut tyhjäksi."

Kolmas käyttäjä sanoi: "Isäni päätti, ettei perhe-elämä ollut häntä varten ja lasten kasvattaminen ei ollut tarpeeksi hauskaa, joten hän jätti meidät ja meni naimisiin jonkun h*oran kanssa, joka tykkäsi baarikierroksista hänen kanssaan. Kaikki mitä voin sanoa on että, minulla ei ole enää suhdetta häneen.