Findance.com
12:10 - 26.02.2024 / maailmalta / Findance
Nainen: "Jätin pienen tytön itkemään lentokoneessa - Pitäisikö katua?"

Nainen koki epämukavuutta huomatessaan pienen tytön hänen lentokonepaikallaan, mutta stressaavan päivän jälkeen hän halusi rentoutua ja nauttia näkymästä.

Lentomatkat voivat olla epämukavia parhaimmissakin olosuhteissa - mutta ne ovat vieläkin pahempia, kun astut koneeseen vain huomataksesi jonkun olevan sinun paikallasi.

Yksin matkustava nainen oli vähemmän vaikuttunut huomatessaan pienen tytön istuvan hänen ennakkovaratussa paikassaan, ja kun hän kohtasi tytön isän, tämä ehdotti, että hän voisi vain ottaa käytäväpaikan, koska tyttö oli "vain lapsi."

22-vuotias oli vähemmän vaikuttunut ehdotuksesta ja tunsi itsensä "hämmentyneeksi", myöntäen, että hänellä oli ollut tunnepitoinen päivä hyvästellessään perheensä, ja oli "itkenyt päivän aikana useita kertoja", joten hän halusi vain istua alas ja mukavasti.

Hän oli odottanut innolla ikkunapaikkaa järkytyksen jälkeen, kun jätti perheensä ja matkusti kauas yksin, eikä ajatellut, että pienen tytön olisi pitänyt saada vain ottaa se. Hän soitti isälleen, joka kehotti ottamaan takaisin hänen paikkansa "koska hän oli maksanut siitä eikä se ollut ilmainen istuin."

"Kerroin sitten tytön isälle tämän ja hän pyysi tyttöä siirtymään. Tyttö alkoi itkeä ja tunsin oloni kamalaksi, mutta isäni sanoi minun pitävän pintani. Tyttö siirtyi ja istuu keskellä, minä olen omalla paikallani ja olen myös siirtynyt taakse, jotta hän näkee ulos ikkunasta. Hänen isänsä on tehnyt yhden tai kaksi ilkeää huomautusta siitä, että halusin paikkani, joten halusin vain tietää, olenko minä kohtuuton vaatiessani istumaan omalla paikallani?"

Eräs somettaja kommentoi: "Ostit paikan voidaksesi käyttää sitä, ja tässä tilanteessa isä tiesi, että hänen lapsensa käyttämä paikka ei ollut heidän käytettävissään. Jos isä halusi lapsensa ikkunapaikalle, hänen olisi pitänyt valita sellainen. Ihmiset valitsevat paikkansa monista eri syistä, eivätkä heidän pitäisi joutua käsittelemään jonkun olettamusta, että he voivat vain istua siellä."

Toinen jatkoi: "Se on sinun paikkasi. Se on maksettu. Älä koskaan tunne pahaa tästä. Vaikutat ystävälliseltä. Mutta luuletko hetkeäkään, että lapsen vanhempi antaisi sinun istua siellä, jos roolit olisivat päinvastoin? Ei missään nimessä."

artikkelin avainsanat:
lentokone lentomatkustaminen