Findance.com
22:10 - 22.02.2024 / viihde / Findance
Isän järkyttävä toiminta: Tytär sai rangaistuksen kuukautisten alkamisesta

Keskimäärin tyttöjen kuukautiset alkavat noin 13-vuotiaana, mutta "oikeaa" ikää kuukautisten alkamiselle ei ole.

Ne alkavat, kun keho on valmis - jopa jo 10-vuotiaana tai niin myöhään kuin 16-vuotiaana.

Tämä ei kuitenkaan tuntunut olevan tiedossa eräälle isälle, joka rankaisi tytärtään kuukautisten "liian aikaisesta" alkamisesta.

Isä kertoi Mirror-lehden mukaan Quora-palstalla: "Tyttäreni sai juuri menkat. Määräsin hänet viikon huonearrestiin ja otin puhelimen kuukaudeksi. Pitäisikö minun tehdä enemmän?"

Somekäyttäjät reagoivat voimakkaasti isän toimintaan, jota he pitivät "luonnollisen elämänvaiheen" rankaisemisena. Eräs käyttäjä kommentoi: "Oletko menettänyt järkesi? Menstruaatio on osa tytön kasvamista. Puberteettiin liittyvät hormonit säätelee aivot (eli tahdosta riippumattomasti), sinä massiivinen, tietämätön idiootti! Säälin tytärtäsi, jolla on tällainen ääliö vanhempana."

Toinen lisäsi: "Toivon, ettet ole vakavissasi. Olet täysin ylittänyt rajasi edes harkitessasi tyttäresi rankaisemista. Sinun olisi pitänyt valistaa häntä jo kauan ennen sen tapahtumista ja antaa tarvittavat tarvikkeet."

Kolmas käyttäjä sanoi: "Jos et ole huomannut, kuukautiset ovat luonnollinen ilmiö. Kun sinä tai kumppanisi ette olleet kuukautisissa yhdeksään kuukauteen, saitte tyttären. Tytön kuukautisten alkaminen ei ole jotain, mistä häntä tulisi rangaista. Kun hän aloittaa ne, hän tarvitsee tukeasi, ei häpeää tai rangaistusta. Luepa muutama kirja teini-ikäisten vanhemmuudesta!"

artikkelin avainsanat:
Isyys kuukautiset menkat murrosikä oudoimmat