Findance.com
18:10 - 21.02.2024 / maailmalta / Findance
Anopin sopimaton käytös: Miniä estää pääsyn kotiinsa

Miniä on kieltänyt anoppinsa pääsyn kotiinsa, koska tämä on käyttäytynyt sopimattomasti hänen miehensä eli anoppinsa oman pojan kanssa. Anopin käytös on saanut miniän ja hänen miehensä tuntemaan olonsa epämukavaksi.

Nainen jakoi somessa kokemuksensa, jonka mukaan anoppi oli toiminut näin jo vuoden ajan. Erityisen kiusalliseksi tilanne muuttui, kun anoppi toi mukanaan liian pieneksi jääneitä rintaliivejä heidän 12-vuotiaalle tyttärelleen Candacelle, mutta ojensi ne sen sijaan miniän miehelle kommentoiden rintojensa kokoa.

Miniä kertoi, että anoppi oli aiemmin alkanut taputella miehensä takapuolta, minkä jälkeen käytös oli muuttunut yhä flirttailevammaksi. Miehensä oli pyytänyt anoppiaan lopettamaan, mutta tämä vain jatkoi.

"Joka tapauksessa katsoin häntä ja sanoin: 'Olet todella outo ja sinun pitäisi varmaan käydä tarkistuttamassa pääsi, jos pidät flirttailua ja seksuaalisesti latautuneiden kommenttien esittämistä poikasi suuntaan sopivana'. Hän tietenkin loukkaantui ja sanoi minulle, että olin 'saastainen', kun oletin hänen tarkoittaneen sillä jotain mautonta, ja yritti taas sanoa, että hän sanoo näitä juttuja vain siksi, että hänestä se on hauskaa, jotta hän saisi pojan hermostumaan."

Tilanne kärjistyi, kun miniä sanoi anopilleen tämän käytöksen olevan sopimatonta ja pyysi häntä poistumaan. Sen jälkeen anoppi on saanut muut tyttärensä syyttämään miniää väärinkäsityksistä ja liioittelusta.

Somekommentoijat pohtivat, voisiko anopin aiempi aivohalvaus olla syynä outoon käytökseen. Jotkut ehdottivat neurologin konsultointia, sillä käytöksen muutos voi johtua neurologisista syistä. Toiset huolestuivat anopin mielenterveydestä ja suosittelivat lääketieteellistä tutkimusta.

artikkelin avainsanat:
anoppi parisuhde perhe rakkaus