Warner Bros. Pictures
14:10 - 21.02.2024 / elokuvat / Findance
Beetlejuice Beetlejuice tulossa - Michael Keaton: "Sen piti tuntua käsintehdyltä."

Michael Keaton on antanut vihjeitä tulevasta Beetlejuice-elokuvan jatko-osasta, joka saapuu teattereihin myöhemmin tänä vuonna. Tim Burtonin ohjaama elokuva on jatkoa vuoden 1988 kauhukomedialle, jossa Keaton näytteli pääosaa.

Tuoreessa haastattelussaan Keaton kertoi palaavansa Beetlejuicen rooliin ja tekevänsä varhaisessa vaiheessa päätöksen Burtonin kanssa välttää CGI:n liiallista käyttöä.

"Yksi asia, jonka päätimme hyvin, hyvin aikaisin alusta alkaen, jos koskaan tekisimme sen uudestaan, en ollut kiinnostunut tekemään jotain, jossa olisi liikaa teknologiaa", hän kertoi People-lehdelle.

"Sen piti tuntua käsintehdyltä."

Keaton jatkoi: "Se, mikä teki siitä hauskaa, oli nähdä joku nurkassa pitämässä jotakin ylhäällä sinua varten, katsoa kaikkia kutistetun pään huoneessa ja sanoa, 'Nuo ovat ihmisiä siellä alla, ohjaamassa näitä asioita, yrittäen saada sen oikein.'"

Keaton huomautti: "Kun pääsee tekemään sen uudestaan vuosien jälkeen seisoen valtavan näytön edessä, teeskennellen jonkun olevan vastapäätä sinua, tämä on vain äärimmäisen hauskaa."

Beetlejuice Beetlejuice saa ensi-iltansa syyskuussa 2024, ja siinä Winona Ryder palaa Lydia Deetzin rooliin sekä Catherine O´Hara palaa Delia Deetziksi.

Elokuvan näyttelijäkaartiin kuuluvat myös Jenna Ortega, Monica Bellucci, Willem Dafoe ja Justin Theroux.