Findance.com
00:10 - 21.02.2024 / maailmalta / Findance
Mies kosti itsekkäälle lentomatkustajalle - "Joka kerta vain hymyilin ja vilkutin"

Matkustaminen lentokoneella voi olla stressaavaa, ja tilanne voi pahentua, jos joku varastaa varatun istuimen. Yhdysvalloissa lentäneelle miehelle kävi juuri niin, kun hän huomasi naisen istuvan hänen paikallaan eikä tämä suostunut siirtymään, kertoo Mirror.

Matkalla Floridasta Kaliforniaan ystävänsä luo mies yritti saada naista siirtymään, mutta tämä vain pyöritteli silmiään ja totesi olevansa "jo mukavasti asettunut" ja "ei aio liikkua". Turhautunut mies keksi oman tavan kostaa ja jakoi tarinansa sosiaalisessa mediassa.

Mies asettui tyhjälle paikalle naisen taakse ja alkoi potkia tämän istuinta joka toinen minuutti. Hän myös tarttui istuimen yläosaan noustessaan seisomaan, heiluttaen naista edestakaisin.

"Voin sanoa, että hän koki paljon ylimääräistä 'turbulenssia' eikä saanut nukuttua ollenkaan. Sain monta tappavaa katsetta ja päiden kääntymistä. Joka kerta vain hymyilin ja vilkutin."

Yhteisön jakautuneet reaktiot

Monet ihmiset olivat tyytyväisiä miehen toimintaan, kun taas toiset olivat sitä mieltä, että hänen olisi pitänyt pyytää lentoemäntää ratkaisemaan tilanne.

Eräs kommentoija sanoi: "Fiksu liike. Parempi, että hän on edessäsi eikä toisinpäin, ja juuri sopiva annos pikkumaista kostoa."

Toinen kommentoija ehdotti, että olisi pitänyt kutsua lentoemäntä: "He hoitavat sen sinulle. Parhaimmassa tapauksessa he saattavat jopa päivittää paikkasi paremmaksi, jos mahdollista."