Findance.com
00:10 - 20.02.2024 / maailmalta / Findance
Anopin ei-toivotut lahjat lapsille herättävät turhautumista

Mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

Vanhemmuusbloggaaja Mel Watts, joka tunnetaan myös nimellä The Modern Mumma, jakoi Facebookissa turhautumisensa anoppinsa hankkimista vääränlaisista lahjoista lapsilleen.

Hän kertoo Mirrorin mukaan, että hänen poikansa oli toivonut tiettyä kirja, mutta sai aivan muuta – "ylisuuren ja halvan teltan".

Mel kirjoitti julkaisussaan, että joka kerta, kun hän ehdottaa jotain lahjaa, anoppi valitsee jotain suurempaa ja äänekkäämpää. Hän vitsailee, että anoppi kostaa Melin miehelle tämän lapsuuden kepposista, mikä aiheuttaa Melille päänvaivaa.

"Joten tässä on tämä ylisuuri, halpa teltta, jota kukaan ei pyytänyt. Mutta Sonny pitää sitä mahtavana! En malta odottaa, kun kaikki lapset saavat Red Bullia ja kasvomaalauksen. Miltäs nyt tuntuu valkoinen nahkasohva."

Seuraajat samastuvat ja jakavat omia kokemuksiaan

Melin seuraajat jakoivat omia kokemuksiaan vastaavista tilanteista.

Eräs sanoi: "Me saimme anopilta Tuomas Veturi -junasetin poikani syntymäpäivänä, se oli kamala ja hyödytön. Ystävällisesti palautimme sen hänelle."

Toinen kommentoi: "Voi ei! Minä ymmärrän! Anoppini osti tyttärelleni karaokekoneen... Miksi ihmeessä!"

Kolmas valitti: "Voi tuskaa... Vihaan muovailuvahaa. Kaikki tietävät, että vihaan muovailuvahaa... Lapsille tuli muovailuvahaa joululahjaksi."

Uusi suomipop-biisi tarinoi, mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

artikkelin avainsanat:
anoppi perhe