Findance.com
12:10 - 19.02.2024 / maailmalta / Findance
Äidin raja ylitettiin: Anoppi suuteli vastasyntynyttä, nyt äiti harkitsee avioeroa

Mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

Vastasyntyneen äidin elämässä rajat ovat tärkeitä, mutta erään naisen rauha järkkyi, kun anoppi ylitti nämä rajat. 34-vuotias nainen kertoi järkyttyneensä, kun hänen anoppinsa suuteli hänen vastasyntynyttä lastaan ilman lupaa, mikä lisäsi hänen huoliaan lapsen terveydestä.

Nainen jakoi tarinansa Mirrorin mukaan somessa, kertoen kuinka hän oli pyytänyt appivanhempiaan odottamaan kolme viikkoa ennen vierailua, mutta he tulivat silti.

"Minä ja mieheni olemme molemmat sanoneet hänelle, että tarvitsemme vähintään kaksi kuukautta totuttautumiseen, emmekä halua poikamme sairastuvan, ja että hänen on oltava karanteenissa vähintään viikon ajan, ennen kuin hän voi tulla katsomaan poikaa. Se voi olla vähän liikaa, mutta hän on ensimmäinen lapseni. Viikon painostuksen jälkeen hän näyttikin ymmärtävän."

Anopin yllätysvierailu johti riitaan

Naisen mukaan anoppi saapui kuitenkin yllättäen kotiin ilmapallojen, lahjojen ja useiden vieraiden kanssa. Äiti seisoi järkyttyneenä, kun anoppi suuntasi suoraan vauvan luo ja suuteli tämän kasvoja. Tämä johti välittömään huoleen vauvan mahdollisesta sairastumisesta.

Tämä teko johti siihen, että äiti ajoi anoppinsa ja muut vieraat ulos kotoaan. Naisen aviomies vaati myöhemmin häntä pyytämään anteeksi anopiltaan, mikä on saanut hänet harkitsemaan avioeroa.

Neuvot vaikeassa tilanteessa

Somettajat jakoivat mielipiteitä tilanteesta. Yksi kommentoija oli kokenut samankaltaisen tilanteen, jonka hän uskoi johtaneen vauvansa sairastumiseen.

"Perheeni teki niin myös lapselleni. Kolmen viikon ikäisenä hänellä oli RSV ja hän joutui sairaalaan. Hän selvisi hengissä ja on kasvanut, mutta perheen läsnäolo ensimmäisten viikkojen aikana aiheutti sen."

Uusi suomipop-biisi tarinoi, mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!