Findance.com
00:10 - 15.02.2024 / maailmalta / Findance
Tuleva äiti raivona: Mies haluaa nimetä tyttärensä entisen tyttöystävänsä mukaan

Eräs nainen on kääntynyt sosiaaliseen mediaan pyytämään neuvoja, kun hänen miehensä paljasti haluavansa nimetä heidän tulevan tyttärensä entisen tyttöystävänsä mukaan, raportoi Mirror.

Raskaana oleva nainen, joka on jo seitsemännellä kuulla raskaana, jakoi tarinansa sosiaalisessa mediassa. Hän kirjoitti: "Seurustelimme vuoden ajan ja olemme olleet naimisissa kaksi vuotta. Tulin raskaaksi, ja äskettäin aloimme keskustella vauvan nimistä. Siitä lähtien, kun saimme tietää, että odotamme tyttöä, mieheni haluaa nimetä hänet entisen tyttöystävänsä mukaan. Se ei ole mikä tahansa ex, vaan se, jonka kanssa hän seurusteli pitkään ja jota hän rakasti eniten."

Nainen jakoi myös, kuinka kyseinen entinen tyttöystävä aluksi aiheutti ongelmia hänen suhteessaan mieheensä asumisjärjestelyiden takia, mutta kun tämä muutti pois, tilanne parani.

Nainen sanoi: "Hän todella rakasti häntä, eikä hän koskaan piilottanut sitä minulta, mutta luulin, että se oli ohi, kun hän muutti pois. Nyt hän teki selväksi, että haluaa vauvan saavan hänen nimensä, ja minä saan nimetä toisen lapsen."

Kun hän tiedusteli, miksi mies oli niin päättäväinen nimen suhteen, hän selitti: "Kun kysyin häneltä, miksi hän niin kovasti haluaa sen nimen, hän sanoi, että vain siksi, että hän ja hänen exänsä eivät toimineet yhdessä, ei tarkoita, etteikö hän haluaisi jotain, joka muistuttaisi häntä hänestä."

Raskaana oleva nainen lisäsi: "Hän ei ymmärrä, kuinka paljon se vaikuttaa minuun, ja sanoo vain, että se johtuu hormoneista."

Vastauksena yksi henkilö kommentoi: "Hän on ehdottomasti yhä rakastunut exäänsä. En voi kuvitella kenenkään olevan niin typerä. Se on naurettavaa."

Toinen lisäsi: "Vau! Hän juuri kertoi sinulle, että olet toisella sijalla. Hän suoraan sanoo, että hän tyytyi sinuun."

Joku muu mainitsi: "Olen enemmän huolissani hänen kunnioituksen puutteestaan sinua kohtaan kumppaninaan, ykkösenään, vaimonaan. Saatat yrittää parisuhdeterapiaa, mutta epäilen, että hänen epäkunnioituksensa ulottuu pidemmälle kuin vauvan nimeämiskysymykseen."

Toinen kommentoi: "Kun tyttäresi kasvaa, miten selität sen hänelle? 'Oi kulta, isä halusi nimetä sinut entisen tyttöystävänsä mukaan, koska vaikka asiat eivät toimineetkaan heidän kanssaan, se ei tarkoittanut, etteikö hän halunnut tulla muistutetuksi hänestä joka päivä.'"