Findance.com
18:10 - 13.02.2024 / maailmalta / Findance
Häpeä pilasi pariskunnan harvinaisen treffi-illan

Ystävänpäiväviikonlopun treffit muuttuivat noloksi kokemukseksi eräälle naiselle, kun hänen miehensä syytti häntä "häpeällisestä" käytöksestä, kertoo Mirror.

35-vuotias nainen oli suunnitellut illan heille molemmille, mutta miehen kommentit jättivät hänet loukkaantuneeksi ja häpeissään.

Nainen oli suunnitellut treffi-illan, joka sisälsi rock-konsertin. Heidän lapsensa ollessa hoidossa, tämä oli heidän ensimmäinen mahdollisuutensa viettää aikaa kahdestaan pitkään aikaan.

Konsertissa nainen nousi istuimeltaan ja alkoi "tanssia yleisön mukana" ja kävi kahdesti baarissa hakemassa itselleen ja miehelleen juotavaa.

Asiat sujuivat kuitenkin hyvin konsertin loppuun asti, kunnes nainen pyysi kumppaniaan ojentamaan hänelle roskansa, jotta tämä voisi heittää ne pois. Tämä tokaisu sai miehen jostain syystä räjähtämään ja syyttämään naista siitä, että hän oli "nolannut" häntä koko illan.

Puolison reaktio

Puoliso reagoi äkillisesti ja syytti naista "häpeällisestä" käytöksestä. Nainen oli järkyttynyt ja loukkaantunut, sillä hän oli vain pyrkinyt nauttimaan illasta.

Tilanne vaikutti myös heidän suhteeseensa, sillä nainen kertoi, ettei ole kyennyt antamaan anteeksi miehensä purkausta, joka pilasi heidän harvinaisen treffi-iltansa.

Yleisön mielipiteet jakautuneet

Sosiaalisessa mediasssa käyttäjät jakoivat eriäviä mielipiteitä tapahtumasta.

Osa oli sitä mieltä, että mies oli reagoinut yli, kun taas toiset pohtivat, oliko naisen käytös mahdollisesti häirinnyt myös muita konserttivieraita, vaikkei se avautumisesta selvinnytkään.

Eräät kommentoijat huomauttivat, että jos mies ei pidä rock-musiikista, hänen viemisensä konserttiin ei ehkä ollut paras idea.

artikkelin avainsanat:
Häpeä lifestyle parisuhde rakkaus treffit