Camilla Hanhirova
10:10 - 09.02.2024 / musiikki / Findance
Jysäri 2024 -artistit julki: E-Type, Vengaboys, Cascada, Caater, Ice MC, Cappella...
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Himos Park muuttuu tanssimusiikin keskipisteeksi, kun Jysäri-festivaali kokoaa yhteen eurodancen ystävät.

Festivaali on nyt julkaissut koko ohjelmistonsa ja päiväkohtaiset esiintyjänsä. Jysärin lipunmyynti on käynyt kuumana, sillä yli puolet lipuista on jo myyty.

Vuonna 2024 Jysärissä nähdään ysärisuosikkeja kuten Vengaboys ja E-Type. Näiden kansainvälisten suosikkien lisäksi lavoille nousevat virolainen Caater, Cappella, Ice MC, Cascada sekä monia muita eurodancen suurnimiä.

Jysärin tuottaja Anu Korhonen kehottaa varaamaan liput ajoissa: "Lippujen myynti on sujunut ennätysvauhtiin ja tässä vaiheessa koko kapasiteetista on myyty reilusti yli puolet. Emme voi taata, että lippuja jää portille myyntiin, joten ne kannattaa varmistaa jo ennakkomyynnistä hyvissä ajoin. Kysyntä on yllättänyt järjestäjän ja tuntuu, että Jysärin liput ostetaan yhä aiemmin ja aiemmin joka vuosi!"

Jysäri 2024 -ohjelmisto (4.-6.7.2024)

TORSTAI

Vengaboys, Oku Luukkainen feat Hesaäijä ja Annika Eklund, Günther, E-Rotic, Caater, Partamatti Airaksinen. Himos Areena: DJ Ice K Poppikone feat DJ Tony

PERJANTAI

E-Type, Cascada, Oku Luukkainen feat Pasi ja Anssi, Waldo’s People, Italobrothers, Movetron, Groove Goverage, Basic Element. Himos Areena: DJ Ice K Poppikone feat Tuottaja Jääskeläinen.

LAUANTAI

Masterboy & Beatrix Delgado, Pandora, Oku Luukkainen feat Bubu Man, Solid Base, Cappella, Reset, Ice MC. Himos Areena: DJ Ice K Poppikone feat Aleksanteri K.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!