Findance.com
18:10 - 07.02.2024 / maailmalta / Findance
Kaksoset syntymässä: Isä vastustaa vaimonsa "suloista" ideaa lasten nimistä

Mirror-lehden mukaan eräs tuleva isä on kertonut huolensa siitä, miten vaimon ehdotus antaa heidän kaksostensa nimet, jotka sointuvat yhteen, saattaisi vaikuttaa heidän elämäänsä.

33-vuotias mies, jolla itsellään on kaksossisar, vastusti ajatusta voimakkaasti. Hän korosti, kuinka rasittavaa oli elää elämää aina "parina" toisen kanssa. Hänen vaimonsa kuitenkin pitää ideaa "suloisena" eikä suostu kuuntelemaan.

Mies purki turhautumistaan somessa: "Olen tuleva kahden kaksospojan isä. Minä ja vaimoni olemme viime aikoina miettineet kaksosten nimiä, ja vaimoni haluaa, että niiden nimet sointuvat yhteen. Sanoin, etten pidä ideasta. Minulla on kaksossisar, jonka kanssa kaikki piti sovittaa yhteen, ja se alkoi ärsyttää minua. Hän sanoo sen olevan suloista, mutta kerroin vaimolleni lastemme vuoksi, ettemme anna heille sointuvia nimiä, vaan teemme niin vain asioissa, joista molemmat pitävät."

Tilannetta pahentaa se, että hänen anoppinsa tukee tytärtään ja pitää yhteen sointuvaa nimeä "nerokkaana" ideana. Mies kysyi somettajilta mielipiteitä, ja hän lisäsi: "Vaimoni on eri mieltä, ja anoppini sanoo, että minun pitäisi suostua, mutta sisareni on samaa mieltä kanssani."

Eräs kommentoija sanoi: "Kerro kokemuksesi. Ei ole "suloista" elää ilman omaa yksilöllisyyttä."

Toinen lisäsi: "Olen nähnyt lukuisia kaksosia opetustyössäni. Parhaiten pärjäävät ne, joita kohdellaan vain kahtena sisaruksena, eikä pakoteta olemaan setti."