Findance.com
18:10 - 06.02.2024 / maailmalta / Findance
Äiti raivona: "Anoppi syötti jäätelöä vastasyntyneelle!"

Mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

Äiti on avautunut sydänsuruista ja järkytyksestä, kun hänen "kaikkeen sekaantuva" anoppinsa meni hänen selkänsä takana antamaan hänen 10-viikkoiselle vauvalleen jäätelöä.

Äiti kertoi, että anoppi ei ole koskaan pitänyt hänestä ja on aina yrittänyt kontrolloida aviomiehensä ja heidän suhteensa tärkeitä päätöksiä.

Hän sanoi: "Hän on aina yrittänyt vähätellä minun panostani ja neuvojani, tai saada ne vaikuttamaan siltä, kuin en tietäisi mitä sanon tai teen."

Hän myönsi myös, että anoppi oli tullut pakkomielteiseksi ajatuksesta, että vauva maistaisi jäätelöä, jopa ennen kuin tämä oli syntynyt: "Minulla ei ole aavistustakaan miksi. Sekä minä että mieheni sanoimme ei useita kertoja," hän vahvisti, ennen kuin paljasti, että edellisenä päivänä anoppi oli kääntänyt selkänsä uudelle äidille antaakseen vauvalle kiellettyä ruokaa tämän näkemättä.

Hän lisäsi: "Hän antoi kaksikuukautiselle vauvalleni jäätelöä. Oletan, että se oli vain sormenpään kokoinen jäätelönpala. Tiedän tämän olevan totta, koska myöhemmin hän kertoi miehelleni tehneensä sen", hän purki vihaansa, lisäten, että hänen tyttärensä oli kärsinyt vatsavaivoista ja saanut ihottuman seurauksena.

"Vaikka hän näyttää nyt olevan kunnossa, en voi antaa anteeksi. Hän tiesi sen olevan väärin, tai hän ei olisi piilottanut sitä minulta. Olemme toistuvasti sanoneet ei. Hän on vielä liian nuori ja olimme huolissamme allergioista."

Vaikka hän myönsi, että hänen miehensä oli sanonut hoitavansa asian, uusi äiti sanoi, että tapaus on johtanut siihen, että hän tarvitsee taukoa appivanhemmiltaan.

"Tarvitsen tilaa heiltä, enkä halua heidän olevan tyttäremme lähellä. Olenko ilkeä, jos katkaisen välit väliaikaisesti?"

Somettajat reagoivat voimakkaasti hänen tarinaansa, monet ilmaisten kommenttejaan järkyttynä jäätelöstä: "Tämä on törkeää käytöstä anopiltasi," ärähti eräs, kun taas toinen kommentoi: "Anoppisi ei saisi koskaan olla yksin lapsesi kanssa. Vakavasti. Hän on osoittanut olevansa epäpätevä."

Toinen lukija oli samaa mieltä, sanoen: "Hän ei saisi saada mahdollisuutta olla lähellä vauvaasi uudestaan. Tämä on täysin hyväksymätöntä! Hän halusi vahingoittaa vauvaa ja sinua – se on kauheaa." Toinen yhtyi siihen, ettei anoppia pitäisi jättää yksin vauvan kanssa: "Hän selvästi ei välitä hänen hyvinvoinnistaan!"

"Selvästi hän luulee, ettei säännöt koske häntä," sanoi yksi. "Jos miehesi ei ole jo kertonut äidilleen, sinun täytyy sanoa hänelle, että hän ei tule enää olemaan yhteydessä lapseesi ennen kuin lapsesi on tarpeeksi vanha kommunikoimaan ja suojelemaan itseään."

Uusi suomipop-biisi tarinoi, mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!