Findance.com
18:10 - 04.02.2024 / maailmalta / Findance
Nainen on vakuuttunut, että anoppi yrittää myrkyttää hänet

Mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

Eräs nainen on paljastanut epäilevänsä, että hänen anoppinsa on syynä hänen toistuvaan sairastumiseensa. Nainen huomasi, että aina anoppinsa luona syötyään hänellä oli ongelmia vatsan kanssa.

Nainen kertoi, että hän ei joskus edes päässyt kotiin sairastumatta ja tiesi, että hänen anoppinsa vihasi häntä. Tämän vuoksi hän pohti, oliko kyseessä pelkkä sattuma vai jotain synkempää.

Aviomies ei usko vaimonsa väitteitä

Nainen väitti, että hänen anoppinsa "kehuskelee" sillä, että hänen aviomiehensä ei usko häntä.

"Anoppini vihaa minua ja tekee sen selväksi, kun olemme kahden. Aviomieheni ei usko minua, ja anoppi jopa kehuskelee sillä", nainen kirjoitti anonyymisti Slate-lehden Dear Prudence -palstalle. Hän pyysi neuvoja tilanteeseensa.

Epäilykset kasvavat

Nainen kertoi, että he kävivät aiemmin usein anoppinsa luona perhetapahtumissa, mutta hänen jyrähdettyä asiastas aviomies suostui vähentämään vierailuja "kuukausittain".

Joka kerta vierailun jälkeen naisella oli kuitenkin "ongelmia" ja hän kertoi, että hänellä oli joka kerta vieraillessa "paha ripuli", mutta aviomiehellä ei ollut.

Nainen sanoi olevansa liian hermostunut kysyäkseen, kärsivätkö "muut anopin luona" samasta, koska hän ei halunnut asian tulevan anopin tietoon.

Koska hänen aviomiehensä ei sairastu, nainen epäilee, että anoppi "laittaa jotain hänen ruokaansa tai juomaansa".

"Viimeksi tuskin pääsin kotiin ennen kuin sairastuin", hän paljasti.

Hyvä neuvo asiantuntijalta

Palstanpitäjä Prudence ehdotti, että seuraavalla kerralla heidän pitäisi vaihtaa lautasia ja kuppeja aviomiehen kanssa.

"Jos anoppisi huutaa pojalleen 'Älä syö sitä!', tapaus on selvä", Prudence sanoi.

Hän kutsui ajatusta siitä, että anoppi voisi "tahallisesti sairastuttaa" naista, "hälyttäväksi", samoin kuin sitä, että aviomies ei usko vaimoaan.

Hän kehotti naista kertomaan aviomiehelleen pelkäävänsä terveytensä puolesta, koska hän sairastuu jatkuvasti, sekä heidän avioliittonsa puolesta, koska näyttää siltä, että mies pitää häntä "valehtelijana".

Uusi suomipop-biisi tarinoi, mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

artikkelin avainsanat:
anoppi avioliitto parisuhde rakkaus