Findance.com
22:10 - 02.02.2024 / maailmalta / Findance
Sokkitarina: Raskaana oleva nainen löytää todisteet miehensä ja äitinsä suhteesta

Raskaana oleva 26-vuotias nainen koki järkyttävän petoksen löydettyään miehensä, 30, ja oman äitinsä, 52, salasuhteen.

Kun raskaana oleva nainen löysi aviomiehensä ja oman äitinsä väliset intiimit viestit, hän joutui syvän järkytyksen valtaan.

Tämä uskomaton tapaus paljastui Mirrorin mukaan, kun nainen selaamaan miehensä puhelinta ja löysi sieltä viestejä, videoita ja kuvia, jotka paljastivat suhteen.

Nainen kertoi sosiaalisessa mediassa nimettömänä, että hän on neljännellä kuulla raskaana ja yrittää välttää stressiä vauvan takia. Hänellä oli aiemmin epäilyksiä miehensä uskottomuudesta, mutta hän ei koskaan kuvitellut, että 'toinen nainen' olisi hänen oma äitinsä.

Hän muisteli, kuinka onnellinen hänen miehensä oli, kun hän ilmoitti raskaudestaan ja osoitti hänelle suurta hellyyttä. Kuitenkin kaksi viikkoa ilmoituksen jälkeen miehen käytös muuttui merkittävästi. Hän lopetti vaimonsa halailun ja suutelemisen tavalliseen tapaan, söi vähemmän vaimonsa tekemiä aterioita ja vaihtoi puhelimensa lukitusnäytön kuvan, joka aiemmin oli yhteiskuva heistä.

Erityisen järkyttävää oli viesti, jonka nainen löysi äidiltään. Siinä tämä tunnusti syvän rakkautensa mieheen ja sanoi, että hänen tyttärensä on lopulta hyväksyttävä, että he ovat tarkoitettu toisilleen. Äiti oli myös ehdottanut, ettei heidän suhteensa satuttaisi tytärtä, kunhan se pysyisi salassa. Viestissä äiti ilmaisi kiitollisuutensa miehelle tuesta aviomiehensä kuoleman jälkeen ja sanoi, että hän on saanut miehestä tunteen itsensä jälleen nuoreksi ja seksikkääksi.

Tilanne jätti naisen shokkiin ja sekavaan tilaan. Hän kertoi olevansa "tyrmistynyt" ja "sekaisin" löydöksistään. Nainen oli tallentanut viestit ja videot, mutta poistanut ne miehensä puhelimesta. Hän oli epätoivoinen saadakseen edes pienen lohdun tilanteeseen, mutta halusi keskittyä lapsensa hyvinvointiin.

Somen kommentoijat kehottivat naista suunnittelemaan tarkkaan seuraavat askeleensa. Monet ilmaisivat syvää myötätuntoa naiselle ja suosittelivat häntä jättämään sekä äitinsä että miehensä, keskittyen oman elämänsä ja tulevan lapsensa onnellisuuteen.