Findance.com
12:10 - 31.01.2024 / maailmalta / Findance
Mies jätti raskaana olevan tyttöystävänsä - "En halua olla isä"

Kiistelty päätös poistua lapsensa elämästä herättää voimakkaita reaktioita.

25-vuotias mies on herättänyt huomiota julkaistuaan somessa postauksen, jossa hän kertoo jättäneensä raskaana olevan tyttöystävänsä, koska ei halua lapsia.

Hän on tehnyt selväksi, ettei ole valmis isyyteen eikä kiinnostunut vanhemmuudesta. Mies ja hänen entinen kumppaninsa olivat seurustelleet vain muutaman kuukauden, ja mies kertoo heidän olleen varovaisia yhdynnässä, koska hän ei pidä lapsista.

Mies kertoo Mirrorin mukaan, että ehdotti tyttöystävälleen aborttia, kun kuuli tämän olevan raskaana, mutta nainen haluaa pitää lapsen. Miehen mukaan hän on tarjoutunut maksamaan lapsen elatusmaksut, mutta toivoo, että hänen toiveensa pysyä erossa lapsesta kunnioitetaan.

Tilanne on saanut paljon huomiota ja jakaa mielipiteitä sosiaalisessa mediassa. Jotkut tukevat miestä hänen päätöksessään, painottaen, että henkilöt, jotka eivät halua olla vanhempia, eivät myöskään pitäisi olla vanhempia.

"Ihmisten, jotka eivät halua olla vanhempia, ei pitäisi olla vanhempia. Piste. En voi korostaa tätä asiaa tarpeeksi. Mikään ei ole pahempaa kuin olla vanhempi, joka on pakotettu siihen asemaan, eikä halua sinua", kun taas joku kyseenalaisti hänen exänsä motiivit ja sanoi: "Tämä on kauheaa, ja minun on pakko kysyä, oletko varakas? Tämä kuulostaa koukulta."

Toiset ovat kritisoineet miestä hänen vastuuttomasta käytöksestään ja kehottaneet häntä ottamaan vastuun tilanteesta.