David Fisher / Shutterstock / AOP
16:10 - 30.01.2024 / elokuvat / Findance
Milly Alcock on uusi Supergirl - tuttu House of the Dragon -sarjasta

Varietyn mukaan DC Studios on löytänyt uuden Terästytön. Milly Alcock, joka esitti nuorta Rhaenyra Targaryenia HBO:n House of the Dragon -sarjan ensimmäisellä kaudella, on valittu uuden DC Universe -elokuvasarjan Supergirl-rooliin.

James Gunnin ja Peter Safranin luotsaama universumi tuo hänet pääosaan tulevassa elokuvassa Supergirl: Woman of Tomorrow, joka perustuu Tom Kingin samannimiseen DC-sarjakuvaan.

Gunn vahvisti Alcockin valinnan Instagramissa, mutta ei ole vielä ilmoittanut, milloin Alcock tekee debyyttinsä supersankarina. Alcockin roolin julkistaminen kuukausia ennen Gunnin Superman: Legacy -elokuvan kuvauksia saattaa viitata siihen, että Supergirl voi ensin ilmestyä yhdessä kryptonilaisserkkunsa kanssa ennen omaa tarinaansa.

Alcockin nousu tähteyteen

Australialainen Alcock, 23, aloitti näyttelijänuransa teini-ikäisenä Australian TV:ssä, ennen kuin hän sai läpimurtonsa HBO:n Game of Thrones -sarjan esiosassa. Hän sai laajaa ylistystä Targaryen-prinsessan roolistaan sarjan ensimmäisessä viidessä jaksossa, ennen kuin hahmo siirtyi Emma D´Arcylle sarjan hyppiessä ajassa 10 vuotta eteenpäin.

Terästyttö – eli Kara Zor-El – on näyttäytynyt useita kertoja viime vuosina, muun muassa Melissa Benoistin toimesta CBS:n ja CW:n Supergirl -sarjassa ja Sasha Calle näytteli häntä vuoden 2023 elokuvassa The Flash, joka oli yksi viimeisistä elokuvista aiemmassa DC-elokuvamaailmassa. Gunn on kuitenkin tehnyt selväksi, että hän haluaa uuden alun uudelle DCU:lle.