Findance.com
21:10 - 23.01.2024 / viihde / Findance
Avaruusolennot saattavatkin olla "eri ulottuvuuksia" edustavia enkeleitä, sanoo Yhdysvaltain viranomainen
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Daily Star -lehden mukaan Yhdysvaltain viranomainen on esittänyt, että avaruusolennot ja UFOt saattavatkin olla eri ulottuvuuksia edustavia enkeleitä.

Kongressiedustaja Eric Burlison, joka edustaa Missourin Springfieldiä, esitti rohkean väitteen That UFO Podcast -ohjelmassa vain muutama viikko sen jälkeen, kun hän osallistui korkeasti luokiteltuun hallituksen tiedotustilaisuuteen UFOista.

Haastattelussaan podcastissa hän sanoi: "Ne eivät ehkä sovi täysin raamatulliseen kertomukseen, mutta kun käytän termiä 'enkelit', se on minulle synonyymi muille ulottuvuuksille."

Hän jatkoi: "Minusta tuntuu todennäköisemmältä, että ne olisivat jotakin muutta ulottuvuutta kuin että ne olisivat tästä ulottuvuudesta. Kun aletaan puhua sellaisista asioista, että ne ovat muita ulottuvuuksia, niin monissa eri kirjoituksissa, mukaan lukien Raamatussa, niitä kuvataan Jumalan sanansaattajina tai enkeleinä."

Huolimatta näistä kommenteista Burlison oli aiemmin todennut, etteivät UFO-todistukset olleet "muuttaneet maailmankuvaani".

Yhdysvaltain hallitukselle annettuja todistuksia avaruusolentojen ja UFO-havaintojen osalta kommentoidessaan hän kertoi Kansas City Star -lehdelle: "Uskon todistajien väitteiden paikkansapitävyyteen. Silti sanottakoon, että uskon heidän uskovan siihen, mitä he ovat sanoneet olevan totta."

Lisäksi Burlison oli elokuussa 2023 todennut, että hänellä on "vaikeuksia uskoa", että avaruusolennoilla olisi teknologiaa, joka mahdollistaisi Maahan saapumisen. Hän kuitenkin lisäsi: "Omassa mielipiteessäni uskon, että kyseessä ovat joko enkelit tai ihmisen tekemät - mielestäni todennäköisin selitys on, että ne ovat ihmisen tekemiä."

artikkelin avainsanat:
avaruusolennot enkelit ufot