Findance.com
04:10 - 03.01.2024 / maailmalta / Findance
Mies saa kiitosta, ettei antanut lentokoneessa paikkaa raskaana olevalle naiselle

The Expressin mukaan mies on saanut kiitosta sosiaalisessa mediassa siitä, ettei hän suostunut vaihtamaan paikkaa raskaana olevan naisen kanssa lennolla.

Mies kirjoitti somessa, ettei hän luovuttanut paikkaansa ja kuvasi, kuinka hän oli matkalla tapaamaan vanhempiaan. Hän selitti, että hänen terveydelliset syyt vaativat käytävällä olevan paikan ostamista, josta hänellä olisi nopea pääsy lentokoneen WC-tiloihin.

Mies kertoi, että nainen pyysi häntä luovuttamaan paikkansa, koska halusi itse päästä helposti WC-tiloihin.

"Hän oli raskaana, mutta ei vaikuttanut ahdistuneelta", mies kirjoitti. "Vaikka ymmärsin hänen tilanteensa, en pitänyt kohtuullisena, että minun pitäisi luopua suunnitellusta ja maksetusta paikastani, varsinkaan kun hän ei näyttänyt varanneen käytäväpaikkaa etukäteen."

Hän lisäsi, että lentoemännät "kieltäytyivät auttamasta tilanteen sovittelussa" sen jälkeen, kun nainen "vaati" häntä siirtymään.

"Lennolla ei ollut myöskään saatavilla muita käytävä- tai lähellä olevia paikkoja, joita minä tai lentoemännät olisimme voineet vaihtaa", mies lisäsi.

Somettajat antoivat miehelle tukensa. Yksi käyttäjä kirjoitti: "Hänen olisi pitänyt varata toinen paikka itse tai olla lentämättä. Näyttää siltä, että hän oletti, ettei hänen tarvitsisi maksaa siitä, koska joku hölmö siirtyisi."

Toinen henkilö lisäsi: "Sanon tämän jonkun ollessa ollut raskaana ja lentäneenä yksin taaperon kanssa... jokaisella matkustajalla on yhtäläinen mahdollisuus varata paikkoja omien tarpeidensa ja mieltymystensä mukaan. Kukaan ei ole velvollinen tietämään, miksi varasit kyseisen paikan. Olisiko matkustaja tai lentoyhtiö korvannut sinulle paikan ennakkovarauskustannukset? Sinulla ei ole mitään velvollisuutta siirtyä."