Findance.com
04:10 - 24.12.2023 / viihde / Tuija Mehtätalo
Opettaja paljastaa, mitä kolmea lahjaa opettajat vihaavat salaa

Moni haluaa antaa kuluneen lukukauden päätteeksi kiitoksena lahjan esimerkiksi lapsen hoitajalle, opettajalle, valmentajalle tai kerhon ohjaajalle. Paras kiitos voisi silti olla se, että sanoo heille suoraan vain kiitos.

Eräs opettaja halusi paljastaa Mirrorille kolme lahjaa, joita opettajat usein saavat, mutta eivät pidä niistä ja voivat jopa vihata niitä salaa. Kiitoslahjan antaminen ei ole pakollista ja ne ovat usein jotain syötävää.

Kolme lahjaa, joista opettajat eivät ainakaan pidä

On vaikea miettiä lahjaa sellaiselle ihmiselle, jota ei tunne kunnolla. Siksi valinta menee usein pieleen eikä se ole saajalleen mieluisa. Eräs opettaja paljasti saaneensa joskus lahjaksi puoliksi syödyn suklaapatukan, mutta se ei ole näiden kolmen inhokkilahjan listalla.

Yksi opettajan paljastama lahja, jota hän inhoaa, on mitä tahansa, mitä hänelle annetaan Victoria's Secret -lahjapussissa.

Toinen epämieluisa lahja ovat herkut, jotka on tarkoitettu koko luokalle jaettavaksi. Siitä pitäisi sopia etukäteen, saako lapsille antaa sokeriherkkuja.

Kolmas lahja, josta opettajat eivät paljastuksen tehneen opettajan mukaan pidä, ovat hyvinä pidettävät neuvot. Opettaja kertoo, että muutaman lapsen isä on yrittänyt tulla juttelemaan hänelle ja se on tuntunut hänestä epämukavalta. Hän kertoo kuinka heillä olisi ollut koko lukukausi aikaa työskennellä yhdessä, mutta he yrittävät keskustella asioista vasta lukukauden loppuessa.

Ehkä pelkkä kiitos esimerkiksi kortin muodossa riittäisi?

artikkelin avainsanat:
joulu koulu opettaja opettajat