Netflix
08:10 - 22.12.2023 / elokuvat / Findance
Budjetti 166 miljoonaa! Netflix tarjoaa tänään yhden kaikkien aikojen kalleimmista alkuperäiselokuvistaan

Netflix julkaisee tänään yhden kaikkien aikojen kalleimmista alkuperäiselokuvistaan Rebel Moon - Part One: A Child of Fire.

Zack Snyderin ohjaaman scifi-elokuvan budjetti on peräti 166 miljoonaa dollaria.

Snyderin eeppistä avaruusseikkailua tähdittävät mm. Sofia Boutella, Ed Skrein, Michiel Huisman, Cleopatra Coleman ja Cary Elwes.

Tarinan keskiössä on nuori nainen, joka asuu galaksin reunalla ja joutuu etsimään sotureita pelastaakseen galaksin tyrannin hyökkäykseltä.

Snyder paljasti aiemmin Total Film -lehdelle, että Rebel Moon sijoittuu samaan maailmankaikkeuteen kuin toinen hänen Netflix-elokuvansa, Army of the Dead. Vaikka toinen sijoittuu avaruuteen ja toinen apokalyptiseen Las Vegasiin, niillä on yhtymäkohtia.

Alun perin Snyder kirjoitti 172-sivuisen käsikirjoituksen Rebel Moonille, joka olisi muuntunut yli kolmituntiseksi elokuvaksi. Netflix ja Snyder päättivät jakaa elokuvan kahteen osaan. Snyder on myös kertonut, että kummastakin osasta Rebel Moonista tulee lisäksi ohjaajan versio.

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire - trailer

Oletko menossa Jysäreille tai innostaako ysärimusa muuten? Jysäri 2024 -esiintyjät nyt soittolistalla! Klikkaa Spotify-soittolistaan!