Findance.com
00:10 - 22.12.2023 / maailmalta / Findance
Naapuri esitti raskaana olevalle naiselle pöyristyttävän väitteen - "Minulla on todisteet"

Raskaana oleva nainen on paljastanut Mirror-lehden mukaan, miten heidän "epävakaa" ja "homofobinen" naapurinsa on tullut "pakkomielteiseksi" häntä ja hänen vaimoaan kohtaan.

Tämä viimeisin tapahtumasarja on johtanut suureen riitaan naisen ja hänen kumppaninsa välillä. Nainen, joka on seitsemännellä raskauskuukaudellaan, kertoi, että vaikka naapuri oli aiheuttanut ongelmia pariskunnalle aiemmin, tämä selkkaus alkoi, kun hänen vaimonsa oli ulkona äitinsä kanssa.

Naapurin käytös on saanut naisen tuntemaan olonsa epämukavaksi, ja tilanne kärjistyi, kun naapuri syytti häntä avioliiton ulkopuolisesta suhteesta appiukkonsa kanssa. Tämä epäily perustui siihen, kun naisen appiukko Derek oli päättänyt tulla kylään pitämään naiselle seuraa ja varmistamaan, että sekä hän että vauva voivat hyvin. Joulun hengessä he päättivät leipoa jouluherkkuja paikallisen yhteisökeskuksen vuotuiseen leivontamyyjäiseen.

- Hän otti meistä kuvan ja seurasi meitä ruokakauppaan ottaakseen lisää kuvia meistä... ostamassa ruokaa.

Sitten hän kertoi, kuinka tilanne oli kärjistynyt dramaattisesti, kun utelias naapuri koputti oveen näyttääkseen "todisteita".

- Vaimoni avasi oven, kun naapuri tunki puhelimen hänen naamaansa ja paasasi siitä, kuinka lutka minä olen, ja syytti minua vaimoni pettämisestä, jotta olisin tullut raskaaksi.

Pariskunta oli pyytänyt naista poistumaan, mutta sosiaalisessa mediassa mietitään jo naapurin seuraavaa liikettä.

- Kuulostaa lähestymiskiellon arvoiselta. Mitenköhän hän käyttäytyy, kun lapsi tulee?, eräs kommentoi somessa tapausta.

artikkelin avainsanat:
hullut jutut naapuri naapurit oudoimmat raskaus