Amazon Studios
14:10 - 18.12.2023 / tv-sarjat / Findance
Prime Video -sarja Good Omens päättyy

Prime Video -alkuperäissarja Good Omens päättyy.

Neil Gaimanin ja Terry Pratchett Hyviä enteitä -romaaniin perustuvasta sarjasta on luvassa vielä kolmas kausi, joka jää sen viimeiseksi.

Good Omens seuraa fiksun enkelin ja harvinaisten kirjojen kauppiaan Aziraphalen sekä nopeatempoisen demonin Crowleyn ystävyyttä, kumpikin pelastaen maailmanloppua ja olleet parhaita ystäviä vuosituhansien ajan. Pääosia esittävät Michael Sheen ja David Tennant.

Sarjan ensimmäinen kausi debytoi Amazonin Prime Videossa vuonna 2019. Tuolloin sen oli tarkoitus olla minisarja, mutta sarja uusittiinkin toiselle kaudelle vuonna 2021, jolloin Gaiman paljasti kehitelleensä jatko-osaideaa Pratchettille ennen tämän kuolemaa vuonna 2015.

Toinen kausi debytoi heinäkuussa – nyt päättyneiden kirjailijoiden ja näyttelijöiden lakkojen aikana – ja päättyi massiiviseen cliffhangeriin, joka vihjasi, että Gaimanilla oli suunnitelmissa enemmän ennen kuin tämä taivaallinen tarina oli valmis.

"Olen niin iloinen, että vihdoin pystyn viimeistelemään tarinan, jonka Terry ja minä suunnittelimme vuonna 1989 ja vuonna 2006", Gaiman sanoi lausunnossaan.

"Terry oli päättänyt, että jos teemme Good Omensin televisioon, voisimme viedä tarinan loppuun saakka. Nyt kaudella kolme käsittelemme jälleen maailmanloppua."