Jakob Owens / Unsplash
08:10 - 15.12.2023 / viihde / Findance
Instagram ryhdistäytyy: vähemmän spämmiä

Meta tuo Instagramiin uuden työkalupaketin, jonka avulla käyttäjät voivat paremmin hallita spämmiä ja botteja heidän syötteissään, raportoi Engadget.

Tulevien viikkojen aikana käyttöön otettavat työkalut myös ilmoittavat käyttäjille, jos heidän julkaisunsa rikkovat yhteisön sääntöjä.

Instagram on kehittänyt automaattisen havaitsemisjärjestelmän, joka tarkistaa spämmisisällön kommenttien, tägien, tarinakatselujen ja seuraajien joukosta.

Moderointijärjestelmä merkitsee epäilyttävät seuraajat ja spämmiä sisältävät sisällöt, antaen käyttäjille mahdollisuuden poistaa nämä kohteet massana.

Epäilyttävät tilit siirtyvät erilliseen postilaatikkoon, ja jos tiliä ei merkitä spämmiksi, se voidaan hyväksyä seuraajalistalle. Muussa tapauksessa tilit poistetaan seuraajista automaattisesti 30 päivän kuluttua.

Yhtiö on jo aiemmin esitellyt "Hidden Words" -työkalun, joka piilottaa kyseenalaisia avainsanoja sisältäviä viestejä. Tulevassa päivityksessä Instagram sanoo alkavansa suodattaa epäiltyä spämmiä edistyneen kommenttien suodatusjärjestelmän kautta.

artikkelin avainsanat:
Instagram Meta SoMe sosiaalinen media tech