Warner Bros. Pictures
20:10 - 27.11.2023 / elokuvat / Findance
Bradley Cooper antaisi vihreää valoa Kauhea kankkunen 4:lle
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Bradley Cooper, joka on tunnettu Philin roolistaan suositussa Kauhea kankkunen -elokuvasarjassa, on ilmaissut valmiutensa palata sarjaan neljännen osan merkeissä.

"The New Yorker Radio Hour" -podcastissa Cooper keskusteli isäntä David Remnickin kanssa siirtymisestään dramaattisempiin rooleihin.

Keskustelun aikana Remnick tiedusteli Cooperilta, olisiko hän valmis palaamaan komediallisiin rooleihin. Cooperin vastaus oli myönteinen, ja hän mainitsi, että olisi valmis tekemään Kauhea Kankkunen 4:n "välittömästi", erityisesti Todd Phillipsin, Zach Galifianakisin ja Ed Helmsin kanssa.

Vaikka Cooper on viime aikoina keskittynyt vakavampiin rooleihin, hän ei koe näitä projekteja uuvuttaviksi. Hän mainitsi Maestro ja A Star is Born -elokuvat erityisen hauskoina kokemuksina.

Vaikka Cooper ilmaisi innostuksensa mahdollisesta neljännestä osasta, hän myös mainitsi, ettei usko ohjaaja Todd Phillipsin olevan kiinnostunut projektista.

Cooper tähditti alkuperäistä Kauhea Kankkunen -elokuvaa vuonna 2009 yhdessä Zach Galifianakisin, Ed Helmsin, Justin Barthan ja Ken Jeongin kanssa. Elokuva sai jatkoa vuosina 2011 ja 2013 ilmestyneillä jatko-osilla.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!