Findance.com
12:10 - 24.11.2023 / viihde / Findance
TikTok-Rachel rohkaisee hyväksymään äitivatsan ja raskausarvet

TikTok-käyttäjä Rachel Pedersen, jolla on huomattava seuraajakunta, 1,3 miljoonaa seuraajaa, on ottanut rohkean askeleen näyttämällä avoimesti niin sanotun "äitivatsansa" ja raskausarpensa, kertoo The Sun.

Pedersen, joka on ammattimainen sosiaalisen median hallinta-asiantuntija, kirjailija ja freelance-mentor, pukeutui matalalle istuviin farkkuihin korostaakseen näitä kehonsa piirteitä.

Hänen tavoitteenaan on normalisoida naisten vatsat ja raskausarvet, näyttämällä muille naisille, että nämä kehon piirteet eivät ole häpeän aihe.

Pedersenin viestin ydin on, että "äitivatsat" ja raskausarvet ovat itse asiassa tyylikkäitä ja niitä tulisi juhlistaa. Tämä kannanotto ei ole pelkkä symbolinen ele, vaan osa hänen laajempaa pyrkimystään kohentaa naisten itsetuntoa ja hyväksyntää.

Pedersenin viesti on selkeä: äitivartalot, kuten löysä vatsa ja venymäjäljet, ovat yleisiä, mutta niiden esittäminen mediassa on ollut vähäistä.

"Todella monilla naisilla on tällaisia vatsa", hän toteaa, mutta huomauttaa, että näitä ei nähdä mediassa tarpeeksi.

Tämän muuttamiseksi hän ehdottaa kahta vaihetta: ensiksi normalisoidaan äitivatsat ja raskausarvet, ja toiseksi, tehdään niistä tyylikkäitä.

Somettajat kiittävät

Pedersenin kannanotto on saanut paljon kiitosta ja ihailua seuraajiltaan. Kommentoijat ovat ilmaisseet arvostuksensa ja inspiraationsa hänen aitoudestaan.

Yksi kommentoija sanoi: "Rakastan sitä. Rakastan aitouttasi", ja toinen kehotti: "Käytä arpiasi kuin mitaleita".

Monet ovat kiitollisia Pedersenille hänen rohkeudestaan ja esimerkistään.

TikTok-video

@themrspedersen Mom bodies are absolutely incredible. I want to normalize it - and so I made it the cover of my book, Unfiltered!!! #mombods #mombody #momtummy #momstomach #stretchies #mombodies #mommasoftiktok