Findance.com
02:10 - 18.11.2023 / viihde / Findance
TikTok-Brooke laittoi tennismailan povensa alle - "Rakasta roikkuvia rintojasi"

Kehopositiivisuuden TikTok-vaikuttaja Brooke Paintain, jolla on lähes 600 000 seuraajaa TikTokissa, on jakanut ainutlaatuisen tavan omaksua roikkuvat rintansa, kertoo The Sun.

Paintain, tunnettu itserakkauden puolestapuhujana ja naisten rohkaisijana olemaan ylpeitä vartaloistaan riippumatta niiden muodosta, jakoi TikTok-videon, jossa hän pitelee tennismailaa toisen rinnan alla ja laukkua toisen alla.

Koominen video kerää huomiota

Eräs Paintainin fani kommentoi, että hän on "legenda" huvittavan videonsa ansiosta. Paintain vastasi, että hänen "piti tehdä se".

20-vuotiaan Paintainin muut videot keskittyvät yleisten naisten epävarmuuksien kumoamiseen. Hän edistää profiiliaan "turvallisena tilana" kaikenlaisille vartalotyypeille.

Itsehyväksynnän edistäminen

Aiemmassa videossaan Paintain selitti, että hän oli kyllästynyt yrittämään näyttää tietyltä tavalla sosiaalisessa mediassa. Tämän oivalluksen jälkeen hän päätti alkaa esitellä "pehmeitä kohtiaan", raskausarpiaan ja "roikkuvia rintojaan". Tämän myötä hän on saanut lähes 600 000 seuraajaa TikTokissa.

“Sosiaalisessa mediassa on hullun helppoa vaikuttaa tietyltä”, hän sanoi.

"Mikä tahansa se asia on, josta olet epävarma, lupaan, että se on normaalia. Ei ole mitään vikaa vartalossasi. Kaikki sinussa tekee sinusta SINUT, ja rakastan sitä sinussa."

“Muistan ne päivät, kun peittelin vatsaani tyynyllä istuessani”, hän sanoi aiemmin. "Mikä hävettävää minun pehmeässä, halittavassa vatsassani? Se on ravittu ja kukoistaa, ja se on pääasia."

TikTok-video

@brookepaintain #stitch with @Joss.

@brookepaintain

Kaksimieliset suomalaiset ansaitsevat oman Spotify-soittolistansa! - vanha Portion Boys, Petri Nygård, DJ Jorma... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!