Mika Vallineva
08:10 - 17.11.2023 / musiikki / Findance
Sana vierailee Vihersalon debyyttisinkulla Pari timanttii

Tuottajana tutuksi tullut Heikki Vihersalo on toiminut jo vuosia muiden artistien taustavoimissa, ja aloittaa nyt oman musiikkinsa julkaisemisen Vihersalo-nimellä.

Pitkään laulajan urasta haaveilleen artistin debyyttisingle kantaa nimeä Pari timanttii, ja siinä vierailee Sana.

"Biisi meinasi jäädä jännityksen takia pöytälaatikkoon, mutta lähipiiriltä saatu positiivinen palaute kannusti tekemään sen loppuun. Idea tuli kipeän ja pitkän eron jäljiltä. Piti vain purkaa kaikki se epävarmuus ja paha olo johonkin.", Vihersalo avaa.

"Tiedätkö, sellainen suhde minkä kuvittelet kestävän ikuisesti ja matto vedetäänkin yllättäen jalkojen alta? Se satuttaa, mutta myös kasvattaa. Näinkin henkilökohtaisen kappaleen julkaiseminen jännittää äärimmäisen paljon.”

Kappaleella vierailee oululainen modernia poppia ja räppiä yhdistelevä Sana, joka tunnetaan esimerkiksi duetoista Aki Tykin ja Sanin kanssa. Viime syksynä Sana esiintyi myös maailmantähti 50 Centin Suomen kiertueella.

"Vihersalo lähetti demon ja mielestäni biisi vaikutti todella potentiaaliselta. Lisäksi halusin tukea paikallisen aloittelevan artistin matkaa kohti unelmiaan ja päätin lähteä mukaan. Tämä on oikeastaan ensimmäinen fiittini näin aikuisiällä.", Sana iloitsee.

Vihersalo feat. Sana: Pari timanttii

Kaksimieliset suomalaiset ansaitsevat oman Spotify-soittolistansa! - vanha Portion Boys, Petri Nygård, DJ Jorma... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
Heikki Vihersalo Sana Vihersalo


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!