Warner Bros. Pictures
22:10 - 16.11.2023 / elokuvat / Findance
Blue Beetle: Nyt avautuu pääosanesittäjä Xolo Mariduena
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Xolo Mariduena sai unelmiensa tilaisuuden näytellessään nimiroolissa DC Studiosin elokuvassa Blue Beetle.

Elokuvan ensi-ilta ajoittui Hollywoodin lakkojen aikaan, minkä vuoksi näyttelijät eivät pystyneet edistämään elokuvaa tai jakamaan ajatuksiaan fanien reaktioista.

Lakkojen päätyttyä Mariduena sai viimein tilaisuuden puhua tästä supersankarielokuvasta, joka on pidetty merkittävänä virstanpylväänä latino-yhteisölle.

"Blue Beetle on minulle pyhä. Tämä elokuva on rikkonut ja rakentanut minut uudelleen tavoilla, joita en ikinä pysty sanoittamaan", Mariduena kirjoittaa Instagramissa.

"Tämän hetken juhliminen suljettujen ovien takana on ollut yksi elämäni muovaavimmista hetkistä, mutta se auttoi minua ymmärtämään, ettei ole olemassa rahasummaa, twiittiä eikä otsikkoa, joka voisi mitata sitä tunnetta, mikä lapsessa herää nähdessään esi-isänsä sankarillisena."

"Tämä on kaikille meidän sisäisille lapsillemme. Kiitos kaikille, jotka ovat tukeneet ja osoittaneet tukeaan, vastaanotto on ollut ylivoimaisen positiivinen eikä viikkoakaan kulu ilman, että ajattelen Blue Beetle -pataljoonaa!"

Maridueña liitti postaukseensa sarjan kulissien takaisia kuvia itsestään ja muista Blue Beetle -elokuvan näyttelijöistä.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!