Findance.com
04:10 - 15.11.2023 / maailmalta / Tuija Mehtätalo
Nainen käyttää alapäänesteitään hajuveden korvikkeena

Moni nainen suihkauttaa päälleen hajuvettä, ennen kuin lähtee tapaamaan esimerkiksi ystäviään. Joskus hajuveden tarkoitus on lisätä viehättävyyttä.

Seksologi Shan Boodram puolestaan kertoo Mirrorin mukaan käyttävänsä hajuveden sijaan sellaista hajustetta, joka saa naisista pitävät välillä suorastaan parveilemaan hänen ympärillään. Kyseessä on tuoksu, jonka hän ottaa alapäästään. Hän käyttää hajuveden sijaan alapään tuoksujaan, jos hän lähtee kaupungille viettämään iltaa.

Boodramin mukaan alapään tuoksut, varsinkin ovulaation aikana, ovat hurmaavia. Hän saa niiden avulla parannettua itseluottamustaan. Hän kertoo, että alapään feromonit tekevät hänestä rohkeamman ja itsevarmemman, toimivat ne oikeasti tai eivät.

Boodram halusi myös neuvoa, kuinka alapään feromoneja käytetään hajuveden korvikkeena. Hän neuvoo ensin pesemään kädet, jonka jälkeen liikutetaan sormea alapäässä ja yritetään ottaa näyte herneen kokoisista bartholinin rauhasista. Kun sormiin on saatu riittävästi kosteutta, sormia voi hieroa esimerkiksi niskaan, solisluuhun ja ranteisiin.

Boodram kertoo kuinka tämä hajuste toimii joskus todella hyvin ja joskus ei. Huolimatta sen toimivuudesta, hän kertoo, että joka kerta kun hän käyttää sitä, hänestä tuntuu, että hän on jumalatar, jolla on herkullinen salaisuus.

artikkelin avainsanat:
hajuvesi hullut jutut lifestyle oudoimmat