Findance.com
04:10 - 13.11.2023 / maailmalta / Tuija Mehtätalo
Nainen pyysi miesystäväänsä tuomaan kaupasta tamponeja - mies kysyi kesken ostosten hauskan kysymyksen

Monet miehet myöntävät, etteivät he tiedä kuukautisista juuri mitään. Silti miesten tietämättömyys niistä voi vielä yllättää, raportoi Mirror.

Eräs mies tekikin niin ja yllätti hauskalla tavalla tietämättömyydellään kuukautisista. Hänen naisystävänsä oli lähettänyt hänet ostamaan kaupasta tamponeita. Kun mies oli saapunut kauppaan, oli hän huomannut, että tamponeita löytyi kaupasta monenlaisia eikä hän tiennyt mitä niistä pitäisi ostaa.

Hän oli lähettänyt naisystävälleen viestin, jossa hän esitti kysymyksen. Tuo kysymys oli hauska ja se todisti sen, että mies ei tiedä kuukautista eikä ainakaan tamponeista juuri mitään.

Hän oli lähettänyt viestissä kuvan, jossa oli kaksi tamponilaatikkoa. Toinen niistä sisälsi tavallisen kokoisia tamponeita ja laatikossa oli keltaista väriä. Toisessa laatikossa oli normaalia suurempia tamponeita ja laatikossa oli vihreää väriä.

Mies kysyi viestissään, että haluaako hänen naisystävänsä sitruunaa vai limeä? Tästä viestistä saattoi luulla, että tamponeita löytyy eri makuisina tai ehkä jopa eri hajuisina...