Findance.com
14:10 - 04.11.2023 / maailmalta / Tuija Mehtätalo
Mies kertoo tyytyväisenä: "Pilasin tuhannelta lapselta halloweenin"

Mies kertoi sosiaalisessa mediassa ylpeänä, kuinka hän oli saanut pilattua peräti tuhannelta lapselta halloweenin vieton. Hän kertoi sille omasta mielestään hyvän syyn.

Miehen mukaan hänen naapurustoonsa oli tapana saapua halloweenina 700–1000 lasta, jotka halusivat täyttää laukkunsa tai ämpärinsä karkeilla ja suklaalla. Kaikki halusivat juuri tälle alueelle, koska tämän alueen ihmisiä pidetään rikkaina.

Mies luulee tekonsa olleen pelastus alueella asuville ihmisille

Mies ei pitänyt siitä, kuinka naapurusto oli aina 31.10. niin täynnä, että sieltä ei meinannut päästä autolla pois. Hän pitää halloweenista, mutta hänen omat lapsensa ovat jo teinejä, eivätkä halua enää kierrellä ovilla karkki- ja kepposet mielessä. Miehen mielestä meno on pahentunut entisistä ajoista, joten hän halusi tehdä sille jotain.

Viimeinen pisara oli miehelle se, kuinka hänen tyttärensä oli murtanut kätensä kompastuessaan kadulla, mutta joutui odottamaan lääkärille pääsyä suuren ihmismäärän takia. Koska alueella oli paljon ihmisiä ja autoja, sieltä oli mahdotonta päästä lääkäriin tai hoitajien tulla sinne paikalle. Heidän täytyi siksi odottaa noin kello yhteen asti, jotta he pääsivät lähtemään sairaalaan.

Tuon tapahtuman jälkeen mies otti yhteyttä naapuriyhteisöönsä, ja he saivat poliisit mukaan tarkistamaan, että alueelle ei pääsisi halloweenina enää ketään, joka ei asuisi siellä tai tuntisi sieltä ketään. Nyt naapurustossa kiertää halloweenina enää 300 lasta, joiden jälkeen ei jää suurta sotkua.

Kun mies kertoi siskolleen tästä omasta mielestään tekemästään hyvästä teosta, sisko ei ollut vaikuttunut hänen teostaan. Sisko suuttui ja kertoi miehen olevan paha ihminen, kun pilasi niin monen lapsen halloweenin.

Mies on kuitenkin sitä mieltä, että teko oli hyvä, koska jos alueella syttyy halloweenina tulipalo tai tulee jokin muu hätätilanne, niin nyt apujoukot pääsevät heti paikalle, raportoi Mirror.

artikkelin avainsanat:
Halloween hullut jutut oudoimmat