Chris Chew / UPI / Shutterstock / AOP
00:10 - 03.11.2023 / elokuvat / Findance
Nicolas Cage esiintymisestään The Flash -elokuvassa: "En tehnyt sitä kohtausta"

Nicolas Cage avautuu cameostaan The Flash -elokuvassa, jossa hänet nähtiin Supermanin asussa.

Monet saattavat muistaa, että Cage testattiin Teräsmiehen rooliin elokuvassa, joka olisi ollut Tim Burtonin ohjaama, mutta joka lopulta hylättiin.

The Flash -elokuvan moniulotteisuuden myötä, toisessa aikajanassa, Cage todella pukeutuu punaiseen viittaan ja siniseen asuun, mutta hän kertoi, että mitä kuvattiin, ei ollut se, mikä lopulta näytettiin valkokankaalla.

Kohuttu kohtaus ei ollut aito

"Kun menin katsomaan elokuvaa, siinä minä taistelin jättimäistä hämähäkkiä vastaan. En tehnyt sitä. Se ei ollut se, mitä tein", hän kertoi Yahoo! Entertainmentille.

Tim Burton on asettautunut julkisesti tekoälytuotoksia vastaan.

"En usko, että se oli tekoälyn luomaa. Tiedän, että Tim on ärsyyntynyt tekoälyyn, kuten minäkin. Se oli CGI, joten he voivat nuorentaa minua, ja taistelen hämähäkkiä vastaan. En tehnyt mitään tuollaista, joten en tiedä, mitä siellä tapahtui. Mutta ymmärrän, mistä Tim puhuu. Tiedän, mitä hän tarkoittaa. Olisin hyvin epäonninen, jos ihmiset ottaisivat minun taiteeni ... ja soveltavat niitä. Ymmärrän sen. Tarkoitan, että olen hänen kanssaan siinä suhteessa. Tekoäly on minulle painajainen. Se on epäinhimillistä."

Cage kertoi olleensa Andrés Muschiettin ohjaaman elokuvan kuvauksissa ja antoi ohjaajalle tunnustusta.

"He panostivat paljon asun rakentamiseen ... ja mielestäni Andy on erinomainen ohjaaja, hän on mahtava tyyppi ja loistava ohjaaja, ja rakastin hänen kahta It-elokuvaansa", Cage sanoi.

"Minun oli tarkoitus vain seisoa toisessa ulottuvuudessa, jos niin voi sanoa, ja todistaa universumin tuhoutuminen. Kal-El todisti universumin loppua, ja voitte kuvitella lyhyessä ajassa, mitä voisin välittää. Minulla ei ollut repliikkejä, ten minun piti välittää tunteet silmilläni. Olin kuvauksissa ehkä kolme tuntia."