Disney+
14:10 - 30.10.2023 / pelit / Findance
Barbarian-kauhuleffan pohjalta luodaan videopeli
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle vapun paras Spotify-soittolista, tallenna täältä

Zach Creggerin vuoden 2022 kauhuhitti Barbarian muuntautuu videopeliksi.

Diversion3 Entertainment, joka on ollut kauhuvideopelien takana kuten Friday the 13th ja Evil Dead, johtaa Barbarian-pelin kehitystä yhteistyössä New Regency Picturesin kanssa. Peli perustuu elokuvan "hahmoihin ja otuksiin", kertoo Variety.

Georgina Campbellin, Bill Skarsgårdin ja Justin Longin tähdittämä "Barbarian" seuraa nuorta naista, joka varaa vuokra-asunnon huonossa kaupunginosassa, vain huomatakseen, että siellä on jo mies.

Koska hän uskoo läheisten hotellien olevan varattuja paikallisen konferenssin takia ja koska on jo myöhä, hän päättää jakaa vuokrakodin vieraan kanssa paremman tiedon vastaisesti. Pian hän huomaa, että hänellä on paljon enemmän huolia kuin tuntematon talonmies.

"Olemme erittäin innoissamme työskennellessämme New Regencyn tiimin kanssa laajentaaksemme Barbarianin maailmaa, hahmoja ja olentoja", sanoi Tim Hesse, Diversion3 Entertainmentin vastaava tuottaja.

"Elokuva teki mahtavaa työtä pelästyttäessään yleisöä odottamattomilla ja kammottavilla käänteillään, mutta myös luomalla vahvoja hahmoja pelottaviin tilanteisiin. Odotamme innolla näiden teemojen tutkimista pelissä."

Yariv Milchan, New Regency Picturesin toimitusjohtaja, lisäsi: "Barbarian-universumin laajentaminen pelaamiseen tarjoaa uuden tavan vangita kauhu, joka teki elokuvasta niin suuren menestyksen. Olemme innoissamme yhteistyöstä erittäin lahjakkaan Diversion3 Entertainment -tiimin kanssa upottaaksemme uudet ja nykyiset fanit tähän maailmaan.”

Barbarian-elokuvan traileri