Amazon Studios
10:10 - 17.10.2023 / tv-sarjat / Findance
Prime Video -sarja Voittamaton palaa uusilla uhilla

Amazon Prime Video julkaisi virallisen toisen kauden trailerin Robert Kirkmanin aikuisille suunnatusta animoidusta supersankarisarjasta Voittamaton (Invincible).

Trailerin julkaisu tapahtui lauantaina New York Comic Conin Prime Video -paneelissa, jossa näytettiin myös eksklusiivinen jaksonäyte. Keskustelussa olivat mukana päätuottaja, luoja ja ohjaaja Kirkman sekä ohjaaja ja päätuottaja Simon Racioppa.

Kahdeksanosaisen kauden ensimmäinen puolisko saa ensi-iltansa 3. marraskuuta ja uudet jaksot ilmestyvät viikoittain. Kauden toinen puolisko tulee Prime Videossa alkuvuodesta 2024 tauon jälkeen.

Sarja perustuu suosittuun sarjakuvaan

Invincible perustuu Skybound/Image -sarjakuvaan, jonka ovat luoneet Kirkman, Cory Walker ja Ryan Ottley.

Sarja kertoo 18-vuotiaasta Mark Graysonista (Steven Yeun), joka on kuin mikä tahansa hänen ikäisensä nuorukainen - paitsi että hänen isänsä on (tai oli) planeetan mahtavin supersankari.

Vielä Nolanin petoksesta ensimmäisellä kaudella toipuva Mark kamppailee elämänsä rakentamisessa ja kohtaa monia uusia uhkia. Samalla hän taistelee suurinta pelkoaan vastaan - pelkoa siitä, että hänestä tulee huomaamatta hänen isänsä kaltainen.

Voittamaton - Invincible - 2. tuotantokausi - traileri