AWNewYork / Shutterstock / AOP
22:10 - 28.09.2023 / viihde / Findance
Keskusteluja X:n tulevaisuudesta: Linda Yaccarino puolustaa Elon Muskia

X:n toimitustajohtaja Linda Yaccarino ei säästellyt sanojaan kuvaillessaan Elon Muskin vaikutusta X:n toimintaan, kertoo Deadline.

Hän korosti Vox Median vuosittaisessa CODE-konferenssissa erityisesti odotuksiaan siitä, että X alkaisi tuottaa voittoa vuoden 2024 alussa.

Hän myös painotti, kuinka alusta on tehnyt valtavia parannuksia sitten hänen astumistaan toimitusjohtajan saappaisiin.

Huhuja ja totuuksia

Yksi puhutuimmista aiheista on ollut Muskin suunnitelma veloittaa X:n käyttäjiltä kuukausimaksu.

Kun Yaccarinolta kysyttiin aiheesta, hän vastasi vihjailevasti: “Keskustelemme kaikesta.”

Hän antoi ymmärtää, että hänen roolinsa X:ssä ei ole pelkästään mainonnan parissa, vaan mukana on laajempi visio.

Musk vs. ADL

Musk ja Anti-Defamation League (ADL) ovat olleet eri linjoilla, kun on kyse antisemitismin vastustamisesta X:ssä. ADL:n kritiikin jälkeen Musk uhkasi jopa haastaa järjestön oikeuteen.

Yaccarino kommentoi asiaa sanoen, että molempien osapuolten tulisi tunnustaa X:n tekemät edistysaskeleet ja että Muskilla on oikeus ilmaista mielipiteensä.

Kohti yhteisymmärrystä

Yaccarino paljasti, että Musk on suunnitellut tapaamista keskustellakseen antisemitismistä ja etsiäkseen ratkaisuja. Hän painotti, että "X:n perusta perustuu vapaaseen ilmaisuun ja sananvapauteen. Kaikilla on oikeus tähän."

Vaikka X:n ympärillä on paljon keskustelua ja kritiikkiä, yhtiön johdossa näyttää olevan selkeä yhtenäinen näkemys ja suunta. Elon Muskin ja Linda Yaccarinon yhteistyö herättää kiinnostusta ja odotuksia tulevaisuuden suhteen.

Oletko menossa Jysäreille tai innostaako ysärimusa muuten? Jysäri 2024 -esiintyjät nyt soittolistalla! Klikkaa Spotify-soittolistaan!